+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Hikvision wint CCTV Product of the Year in de PSI Premier Awards

Hikvision, een grote Chinese fabrikant en leverancier van apparatuur voor camera beveiliging, heeft de CCTV Product of the Year-prijs van het tijdschrift PSI gewonnen. PSI is een afkorting en staat voor professional security installer. Het tijdschrift gaf Hikvision de award voor een nieuwe serie camera’s die het merk uitbracht: de panoramische cameraserie PanoVu. Het is niet de eerste keer dat Hikvision in de prijzen valt. Dit is namelijk maar liefst het vijfde jaar op rij dat het merk wordt verkozen (door de lezers van PSI).

Wat maakt de camera’s uit deze PanoVu-serie dan zo bijzonder? De naam van de serie doet al vermoeden dat de camera panoramische beelden vastlegt. Het bijzondere aan deze serie van Hikvision is dat niet alleen de panoramische beelden, maar juist ook de close-up beelden die de camera ook haarscherp vastlegt. Zo heb je dus een overzichtelijk beeld van een groot gebied, maar kun je ook verder inzoomen en focussen op de details.

De panoramabeelden worden door meerdere sensoren vastgelegd, voor 180° of 360° beeld met realtime ultra-HD-resolutie. Het geïntegreerde ontwerp van panorama- en PTZ-camera’s biedt snelle detailpositionering in panoramagebieden.

Er zijn nog een aantal speciale functies. De zogeheten DarkFighter Ulta Low-Light-technologie zorgt ervoor dat de camera ook scherpe beelden opneemt in het donker. Ook zijn de camera’s van Hikvision voorzien van inbraakdetectie, lijnoverschrijding detectie en detectie van het betreden en verlaten van vooraf ingestelde regio’s.

De PSI Premier Awards komen vanuit het tijdschrift PSI en de winnaars worden gekozen door de lezers zelf. De prijs is vooral een erkenning voor innovatie, waar Hikvision natuurlijk om bekend staat. Ondanks dat Hikvision vaker in de prijzen valt, zijn ze nog steeds erg blij met de award. Justin Hollis, Marketing Director, zei: “Het is bijzonder spannend om een prijs te winnen waarop wordt gestemd door de lezers van het tijdschrift PSI, aangezien zij de mensen zijn die elke dag van het jaar met deze producten werken en deze op projecten installeren. Dat Hikvision onze vijfde opeenvolgende onderscheiding voor CCTV-product van het jaar wint, is een echte aanwinst voor onze productteams en toont onze oprechte toewijding aan innovatie en kwaliteit.”

Wilt u meer informatie over de producten van Hikvision? Neem contact met ons op. Wij adviseren u over camera beveiliging, kunnen een systeem voor u installeren en onderhouden.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info