+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Camera beveiliging inclusief installatie

We vertellen u graag alles over de opties voor camera beveiliging inclusief installatie. Lees hier over alle mogelijkheden, onze installateurs, services en opties voor een camera set.

Camera beveiliging inclusief installatie

Camera beveiliging installeren

Camera beveiliging wordt steeds meer gebruikt. Niet alleen bedrijven kiezen voor een beveiligingscamera, particulieren beveiligen ook steeds vaker hun woning met een camera. Camera beveiliging installeren kan heel makkelijk zijn, maar dit is niet in alle gevallen zo. Veel mensen denken dat zij zelf een camera kunnen aanschaffen om te installeren, vooral bij een IP camera lijkt dit een fluitje van een cent. Toch is alleen de aanschaf van een camera en deze aan de muur schroeven niet voldoende om een goede vorm van camera beveiliging te bereiken.

Wij vergelijken de aanschaf en installatie van camera beveiliging vaak met het kopen van een professionele fotocamera. U kunt een prachtige spiegelreflexcamera kopen met meerdere lenzen erbij, maar dit maakt u nog geen professionele fotograaf. U moet eerst weten hoe u de spullen moet gebruiken en hoe de techniek precies in elkaar steekt. Daarom werken wij bij Camera Beveiliging B.V. uitsluitend met gecertificeerde monteurs. Onze monteurs zijn vakmensen die een technische opleiding hebben gevolgd en een aanvullende opleiding tot projectteringsdeskundige of installatiedeskundige.

De juiste installatie van uw beveiligingscamera is essentieel om uw systeem optimaal te laten functioneren en uw woning zo goed mogelijk te beveiligen. Daarom zorgt Feenstra altijd voor een professionele installatie van uw bewakingscamera. Onze monteurs zorgen voor het scherpst mogelijke beeld en zorgen dat bijvoorbeeld de zon geen invloed heeft op uw beeldkwaliteit. Daarnaast zorgen ze dat de camera alleen uw huis filmt, en niet dat van de buren. Zo maakt u geen inbreuk op de privacy van anderen, en voldoet u aan de wettelijke richtlijnen.

Overweegt u om camera beveiliging aan te schaffen? Dan raden wij altijd aan om dit te laten verzorgen door een professionele partij. Zo weet u zeker dat het in één keer goed gaat en kunt u altijd contact opnemen met de monteur wanneer er problemen zijn met de camera’s.

Camera beveiliging installatie per set

Bent u op zoek naar een complete camera beveiliging installatie? Dan is een camera set een goede optie voor u. Wij hebben vier verschillende sets in onze webshop, waarbij u naast camera’s, ook de andere benodigdheden in huis haalt. Denk aan een recorder, harde schijf, centrale voeding, camerakabel en de installatiekosten.

Wij bieden vier verschillende sets aan, variërend van één tot vier beveiligingscamera’s. Deze pakketten staan al voor u klaar in onze webshop en zijn inclusief de kosten voor installatie van een halve of hele dag, afhankelijk van het aantal camera’s dat u nodig heeft. Weet u niet zeker hoeveel camera’s u nodig heeft voor een optimaal beveiligingssysteem? Neem contact met ons op. Beveiliging is maatwerk en we denken graag met u mee om een optimaal resultaat te behalen.

Naast een set, hebben we ook nog een losse monitor in onze webshop, welke u kunt koppelen aan uw camera beveiliging installatie. Zo kunt u altijd de beelden bekijken en terugkijken.

Camera installatie en onderhoud door monteur

De installatie van uw camera beveiliging is natuurlijk stap één, maar daarna wilt u er ook zeker van zijn dat de camera’s goed onderhouden zijn en up-to-date blijven. Voor €195 per jaar verzorgen wij het onderhoud aan uw camera’s. Denk hierbij aan het opnieuw afstellen en schoonmaken van de camera’s en 24/7 ondersteuning bij het veiligstellen van uw beelden. Neem contact met ons op voor het afsluiten van een onderhoudsabonnement op uw camera installatie door een proffesionele monteur.

Houd rekening met privacy en AVG bij installatie camera beveiliging

Natuurlijk is het technische aspect heel belangrijk bij de installatie van uw beveiligingscamera’s, maar er is nog een belangrijke factor: privacy wetgeving. U kunt namelijk niet zomaar overal een camera ophangen en deze beelden laten opnemen. Hier zijn strenge regels omtrent de privacy voor, waar u rekening mee dient te houden.

Als eerst is de positie van je camera belangrijk. Zoals gezegd mag je de camera niet zomaar overal op richten. Het is echter niet verboden om een camera aan uw pand te bevestigen. Het gaat bij de installatie meer om de richting van de camera en welk gebied de camera precies filmt. Sinds mei 2018 is er namelijk de nieuwe privacywet in Nederland, de AVG. Of voluit de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze wet is er voor overheden, bedrijven en verenigingen om privacyrechten van mensen te beschermen. U dient hier bij de camera installatie dan ook rekening mee te houden.

Een voorbeeld: de gemeente mag gebruikmaken van camera beveiliging op openbare plekken. Het doel hiervan is om de openbare orde te handhaven. Echter, dit mag de gemeente alleen doen als aan de voorwaarden van de AVG wordt voldoen. Camera beveiliging mag dan ook alleen dienen voor de handhaving van de openbare orde, verkeersveiligheid en opsporing van criminaliteit.

Zo mag de gemeente bijvoorbeeld gebruikmaken van camerabeveiliging op openbare plaatsen. Dit doen zij om de openbare orde te handhaven, maar dit mag alléén als aan de voorwaarden van de AVG wordt voldaan. Zo mag de gemeente alleen camerabeveiliging inzetten voor handhaving van openbare orde, opsporing van criminaliteit en verkeersveiligheid. Wanneer u meer wilt lezen over de AVG, vindt u hier meer.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het juiste advies en de benodigde informatie bij het aanschaffen van een camerabewakingssysteem.

WhatsApp WhatsApp voor meer info