+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Camera beveiliging leasen

camera beveiliging leasen

Camerabeveiliging B.V. is gaan samenwerken met lease partner BNP Paribas Leasing Solutions. Hierdoor is het mogelijk om camera beveiliging te leasen. 

Met ruim 1.200 werknemers is BNP Paribas één van de grootste internationale banken van Nederland. BNP Paribas heeft een uitgebreid assortiment hoogwaardige financiële producten en diensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Waaronder ook de mogelijkheid tot leasen. 

Door het hebben van vestigingen in 68 landen is BNP Paribas zowel internationaal als regionaal sterk vertegenwoordigd. Zo wordt de wereldwijde expertise en de kennis van de lokale markt gecombineerd. 

Camera beveiliging leasen

Camera beveiliging kan een grote uitgave zijn waar u ineens mee wordt geconfronteerd. De stap kan hierdoor groter worden om de camera beveiliging aan te schaffen omdat u deze kosten niet in één keer kan of wil uitgeven. De samenwerking met BNP Paribas biedt u de mogelijkheid om camera beveiliging te leasen in plaats van te kopen. Onze samenwerkingspartner zorgt er altijd voor dat ze de laagste rentes krijgen waar wij mee werken in de markt. Hierdoor wordt u dus ook niet geconfronteerd met onnodig (hoge) rente kosten. 

Tarieven met rekenfactor

Hieronder is een overzicht te zien met de tarieven en de rekenfactor. U heeft dus de keuze om het bedrag in één keer of juist in termijnen te leasen. 

camera beveiliging leasen

Bent u geïnteresseerd in het leasen van camera beveiliging. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen of voor meer informatie. 

WhatsApp WhatsApp voor meer info