+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Bullet camera

Bullet camera

Een bullet camera heeft net als een dome camera een herkenbaar ontwerp én je zult ze zeker herkennen van wat je op straat veelal aan camera beveiliging ziet hangen. Dit type camera is een van de meest gebruikte camera’s. Waarom zou je voor dit type camera kiezen? We nemen de voordelen graag met je door.

Bullet camera: de voordelen

Camera beveiliging zorgt er niet alleen voor dat u kunt zien wat er gebeurt op en rondom uw terrein, het heeft vaak ook een preventieve werking. Zo ook deze camera. Of beter gezegd: juist de bullet camera heeft een preventieve werking. Het is een vrij grote en daardoor opvallende camera, waardoor de camera een afschrikkende werking heeft.

De bullet camera is overigens niet ‘groot’ zonder reden. De grootte van de camera zorgt ervoor dat het makkelijker is om extra functies in de camera te verwerken, zoals een warmtebeeldfunctie of een varifocale lens.

Bullet camera buiten gebruiken

Een bullet camera kunt u regelmatig buiten tegenkomen. De behuizing van de camera is stevig en waterdicht en er hangt vaak een soort dakje over de lens heen, waardoor de camera beschermt is tegen de zon. De behuizing voorkomt zo dat beelden overbelicht zijn of dat de zon in de lens schijnt en beelden onbruikbaar zijn.

Bullet camera installeren

Een bullet camera is voorzien van een verstelbare beugel. Zo is de camera gemakkelijk en op veel verschillende plekken te installeren. De camera hangt vaak in een hoek en kan zo gemakkelijk op een ingang gericht worden. Ook is de camera op deze beugel in verschillende hoeken te draaien en te kantelen, waardoor u zelf bepaalt welk gebied de camera filmt.

Een bullet camera is aan de grote kant, maar kan daardoor van een grotere afstand filmen. Wilt u een camera die minder opvallend is? Dan is een dome camera een betere optie, of natuurlijk een verborgen camera.

Heeft u vragen over de installatie van een bullet camera of wilt u advies om uw pand of woning optimaal te beveiligen? Neem contact met ons op!

 

Toont alle 4 resultaten

WhatsApp WhatsApp voor meer info