+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Hikvision Temperatuur Screening

Om een veilige screening te bieden in openbare ruimtes heeft Hikvision een temperatuur screening ontworpen. Deze screening detecteert temperaturen van de huidoppervlaktes. Door het gebruik van deze screening kunnen verhoogde lichaamstemperaturen dus snel worden gedetecteerd. Juist in deze tijd van corona is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het virus niet wordt verspreid. Bij het gebruik van deze camera kan er snel gecontroleerd worden of er mensen in een ruimte aanwezig zijn welke mogelijk ziek zijn. Nadat er middels de temperatuurscreening is vastgelegd dat iemand een zeer verhoogde lichaamstemperatuur heeft, kan dit nogmaals worden gecheckt met een thermometer. Deze temperatuur screening helpt om de verspreiding van virussen tegen te gaan en heeft dus ook verschillende voordelen, namelijk;

Thermische Technologie

Deze technologie biedt meer flexibiliteit en efficiëntie bij de initiële screening van de lichaamshuidtemperaturen. Daarom wordt deze technologie op grote schaal toegepast bij temperatuur screenings. Het is dus gemakkelijker aan te tonen wanneer iemand een verhoogde lichaamstemperatuur heeft. Daarnaast hoeft er geen personeel worden ingezet om van iedere bezoeker die een ruimte betreedt de lichaamstemperatuur op te meten. 

AI Technologie

Deze technologie zorgt ervoor dat enkel de temperatuur van het huidoppervlak door de thermo grafische camera’s wordt gedetecteerd. Hierdoor wordt de kans op een vals alarm van andere warmtebronnen verminderd. Het kan natuurlijk zo zijn dat er iemand naast een verwarming staat en de camera dan denkt dat het lichaam te warm is. Echter omdat de technologie al ver is kan ervoor gezorgd worden dat enkel de lichaamstemperatuur wordt opgemeten.

Het compensatiealgoritme

Dit algoritme zorgt voor een hogere nauwkeurigheid omdat deze de gemeten lichaamstemperatuur compenseert op basis van de omgevingstemperatuur en de afstand tot het gemeten doel. Dit is belangrijk omdat verschillende invloeden ervoor kunnen zorgen dat een persoon het wat warmer heeft dan normaal. 

Temperatuur Screening

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over deze slimme technologie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info