+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Bijzondere draadloze camera beveiliging: accuduur tot twee(!) maanden

Wilt u uw woning of bedrijfspand voorzien van camera beveiliging? Dan is het natuurlijk belangrijk dat u een beveiligingscamera vindt die bij uw situatie past. Gelukkig zijn er veel verschillende soorten camera’s, waardoor er altijd een camera geschikt is.

Zo hebben we camera beveiliging voor zowel binnen als buiten, warmtebeeld camera’s die ook in het donker scherpe beelden opleveren of bijvoorbeeld verborgen camera’s. Het ligt er maar net aan wat uw doel is met de camera beveiliging.

Maar wat uw doel ook mag zijn, er komt nog iets bij kijken: u wilt niet alleen een goede camera die past bij uw situatie, u wilt ook dat het er goed uitziet. En daarmee hebben we het niet zozeer over de camera zelf, maar over de draden en de installatie ervan.

Draden wilt u natuurlijk mooi weggewerkt hebben, maar het is niet wenselijk dat hier een halve verbouwing aan uw pand voor nodig is. Natuurlijk bestaat er zoiets als draadloze camera beveiliging, maar dan nog blijf je meestal met één draad zitten: de oplader van de accu.

Daar hebben wij de perfecte vorm van camera beveiliging voor gevonden: een draadloze camera met een bijzondere accu. Dit systeem heeft namelijk een accu met een accuduur tussen een en twee maanden(!). Is de accu leeg? Dan laad je deze binnen één dag weer op. En om dan te voorkomen dat u nooit zonder volle accu zit en uw camera beveiliging altijd werkt, kunt u losse accu’s erbij bestellen. Deze zijn namelijk los leverbaar.

Bent u op zoek naar een set? U kunt dit systeem uitbreiden tot maar liefst zes beveiligingscamera’s. En dit type camera beveiliging is ook nog eens geschikt voor buiten. De camera is voorzien van HDMI output en bewegingsdetectie door geïntegreerde PIR in de camera. De camera creëert een eigen WiFi netwerk, zodat u de beelden draadloos kunt ontvangen op een computer, telefoon of tablet.   

De kosten voor deze camera zijn €550 (exclusief BTW). Meer informatie over camerabeveiliging of heeft u advies nodig? We denken graag met u mee. Klik hier om contact op te nemen.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info