+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Hikvision komt met geïntegreerde cloud-oplossing: Hik-ProConnect

Hikvision, een grote Chinese fabrikant en leverancier van apparatuur voor camera beveiliging, presenteert in oktober 2020 een eigen cloud-systeem: Hik-ProConnect. Dit cloud-platform moet nieuwe functies en voordelen brengen voor zowel de gebruiker van camera beveiliging, als professionele installatiebedrijven.

Zo kunt u verschillende apparaten koppelen aan het cloud-systeem, zoals uw camera beveiliging, inbraakdetectie en intercom. Daarnaast kunt u als gebruiker een beveiligingsbedrijf machtigen om al het noodzakelijke systeembeheer uit handen te geven. Denk hierbij aan de controle van uw apparaten en onderhoud van het systeem. Dit kan hierdoor op afstand gedaan worden.  

Hik-ProConnect Hikvision

President van het International Product and Solution Center van HikVision, Frank Zhang, over Hik-ProConnect: “Hik-ProConnect voorziet in de behoeften van de hedendaagse beveiligingsmarkt door het bieden van geavanceerde technologieën, het samenbrengen en koppelen van verschillende productsoorten en eenvoudige systeemconfiguratie en dienstverlening op afstand, waardoor de beveiligingsmogelijkheden voor gebruikers sterk worden verbeterd en beveiligingsprofessionals hun dienstverlening kunnen optimaliseren.”

Deze nieuwe cloud-oplossing heeft veel voordelen voor gebruikers. Zo zijn onder andere de kosten uiteindelijk lager. De nieuwe technologie zorgt er namelijk voor dat het on demand kan worden ingezet, zonder dat hier een server voor nodig is. Via het speciale online portaal van Hik-ProConnect kunt u apparaten toevoegen en configureren. Hierdoor is de installatietijd een stuk korter en daarmee de kosten dus lager.

Het nieuwe Hik-ProConnect van Hikvision kan op afstand storingen identificeren en oplossen. U wordt als gebruiker op de hoogte gebracht van de laatste updates, omdat u deze direct op uw smartphone ontvangt.

Wilt u meer weten over de camera’s van Hikvision of bent u op zoek naar advies voor uw eigen, unieke situatie? Camera beveiliging is maatwerk en wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op!

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info