+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Slimme camerabeveiliging in de retail branche

Heeft u een eigen winkel? Dan is het belangrijk om uw hele zaak in de gaten te kunnen houden. Hoeveel mensen zijn er in de winkel? Hoe groot is de rij bij de kassa? Gebeurt er niets verdachts op plekken waar u zelf niet aanwezig bent? Kortom, u wilt het liefste overal ogen hebben. Slimme camerabeveiliging biedt de oplossing. Deze registreert en telt automatisch het aantal personen in de winkel en houdt alles nauwlettend in de gaten.  

slimme camerabeveiliging

SLIMME CAMERABEVEILIGING

Waar camerabeveiliging voorheen alleen live beelden konden streamen, is dit tegenwoordig al een stuk geavanceerder. Beveiligingscamera’s konden niet veel later al beelden opnemen, die achteraf teruggekeken konden worden. Wel zo handig, als er een overval heeft plaatsgevonden en de politie de beelden wil onderzoeken. Tegenwoordig is technologie zelfs al zo ver dat we camerabeveiliging ‘slim’ noemen. En dat is het zeker, want een slimme beveiligingscamera kan meer dan je voor mogelijk houdt. Zo kan hij bewegingen detecteren en daardoor het aantal mensen in uw winkel tellen. Slimme camerabeveiliging kan zelfs dieren van mensen in uw winkel onderscheiden.

MOGELIJKHEDEN SLIMME CAMERA

Een prominente speler in de productie van slimme camera’s is Hikvision. Deze leverancier biedt slimme beveiligingscamera’s waarmee voordelen voor winkeliers eindeloos zijn. De camera’s kunnen personen waarnemen, om zo het aantal mensen in uw winkel te tellen. Maar dat is nog niet alles. Daarnaast kunnen de camera’s namelijk ook mensen tellen in verschillende zones. Dit is met name handig in grote winkels. Zo weet u namelijk in welk gedeelte van een grote winkel het druk is en meer personeel naartoe moet voor ondersteuning. Ook kan een slimme beveiligingscamera de rij bij de kassa observeren en een melding geven wanneer een extra kassa open moet. Dat is nog eens slim!

EXTRA SLIMME CAMERABEVEILIGING

Een bijkomend voordeel aan slimme beveiligingscamera’s is dat deze zowel overdag als ’s nachts gebruikt kunnen worden, vanwege hun IR Cut Filter dan in de beveiligingscamera geïmplementeerd wordt. Ook werkt de Web Client ingesteld in 32 verschillende talen. Tot slot camera opereert van -30 tot 60 °C, dus ook in extreem hete of koude gebieden. Ook tot een luchtvochtigheid van maar liefst 95%.

Bent u geïnteresseerd in slimme camerabeveiliging of wilt u meer informatie over andersoortige beveiliging? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij komen graag bij u langs voor een demonstratie. 

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info