+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Particulier camerasysteem bij woonhuis

Bij een particuliere woningeigenaar hebben wij een camerasysteem geïnstalleerd. Met de donkere dagen op komst was hij bang voor inbraak. En dat is niet zo gek, want er vinden nu eenmaal meer inbraken plaats tijdens de winter. Die angst nemen wij graag weg en na een offerte op maat hebben wij een compleet camerasysteem bij de woning geïnstalleerd. Het gaat hier dus over een particulier camerasysteem bij een woonhuis.

particulier camerasysteem

PARTICULIERE BEVEILIGING

Bij de woning was nog geen infrastructuur aanwezig. Daarom hebben wij het kabel- en leidingwerk uit handen genomen en geoptimaliseerd voor het camerasysteem. Hier hebben we een compleet nieuw systeem geleverd en hoeft de woningeigenaar niet bang meer te zijn voor inbraak. Ongenodigde gasten worden nu direct op het terrein gedetecteerd en gemeld bij de woning eigenaar.

Bij het woonhuis hebben wij een X-Gen camerasysteem geïnstalleerd. Dit is een merk dat bekend staat om zijn goede lichtgevoeligheid. Deze presteert dan ook bij extreem donkere situaties en geeft nog steeds een haarscherp beeld van het terrein. Ook de prestaties zijn uitmuntend, waardoor de eigenaar een goed beeld krijgt van de woning en het buitenterrein. De camerabeelden van de X-Gen camera zijn op pc of laptop te bekijken. Daarnaast kan dit ook op IOS of Android, dus ook op de smartphone kan alles in de gaten gehouden worden. Dit kan zowel realtime als achteraf. Wel zo handig als u bepaalde beelden nog eens terug wilt kijken.

EEN (PARTICULIER) CAMERASYSTEEM BIJ U THUIS?

Heeft u een vraag over camerabeveiliging of de juiste beveiliging voor uw situatie? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies. Beveiliging is maatwerk en iedere situatie vraagt om een andere aanpak. Daarom maken wij altijd een beveiligingsplan op maat, zodat dit bij uw situatie past. 

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info