+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Oplossingen voor het houden van afstand, garandeer veiligheid

Een belangrijk aspect tijdens de coronapandemie is het bewaren van afstand tussen uzelf en uw medemens. Ondanks dat we al een aantal maanden afstand moeten houden, is dit soms nog lastig. 

Bezoekersmanagement draagt bij aan de veiligheid, leefbaarheid en de beleving van een bepaalde bestemming. Om het aantal bezoekers in een bepaald gebied te tellen kan er gebruik worden gemaakt van innovatieve technologie. Naast het tellen van de bezoekers kan er ook worden geanalyseerd of deze bezoekers genoeg afstand van elkaar houden. 

Wanneer het bewaren van afstand door camera’s in de gaten wordt gehouden kan er op verschillende plaatsen in een ruimte tegelijkertijd worden gekeken hoeveel mensen er aanwezig zijn en of zij de afstand goed bewaren. Op het moment dat er personen te dicht op elkaar komen te staan kan er bijvoorbeeld een alarm af gaan. Vervolgens kan er een video over de social distancing worden afgespeeld. Hierdoor zijn de bezoekers weer alert en zich ervan bewust dat ze niet genoeg afstand nemen.

Middels tellende camera’s, kan er snel worden gemeten of het limiet van het maximaal aantal toegestane personen wordt overschreden. Zo kan er vanaf een afstand beheert worden hoeveel personen er aanwezig zijn. Daarnaast kan er gezien worden of deze personen genoeg afstand bewaren.

De voordelen van deze camera voor het houden van afstand zijn; 

  • Dat ze mensen in een ruimte of gebied kunnen tellen;
  • De menigte kan worden gedetecteerd;
  • Dat ze zien of ze aan alle eisen van het social distancing voldoen.
Afstand houden middels intelligente camera bewaking

Voor meer informatie over de social distancing camera technologie, neem contact met ons op

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info