+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Mistbeveiliging

De meest geavanceerde technologie tegen inbraak.

Mistbeveiliging

Mist is de meest geavanceerde beveiliging tegen inbraak. Waar inbrekers voorheen enkel gedetecteerd konden worden, kan een mistmachine actie ondernemen. Niet voor niets is mistbeveiliging berucht onder criminelen. Zij lopen er het liefst met een grote boog omheen, omdat ook zij weten: niemand wint van mistbeveiliging,

Hoe werkt mistbeveiliging?

Hoe het werkt? De camerabeveiliging detecteert ongenodigd publiek op het terrein. Een signaal naar de mistmachine is genoeg om deze te activeren en een enorme mist uit te stoten. De ruimte wordt binnen seconden gevuld met een dik pak mist, waar zelfs iemand met uitstekende ogen niet doorheen kan kijken. Waar inbrekers met de activatie van een alarm of sirene nog rustig buit kunnen maken en vluchten voordat hulptroepen arriveren, gaat mist een stap verder. Inbrekers zien namelijk geen hand voor ogen meer, raken gedesoriënteerd en proberen te vluchten. Dit lukt niet, want de mist blokkeert elke mogelijke vluchtroute. Ze zitten als ratten in de val en kunnen niet anders dan wachten tot de mist is gezakt. Tegen die tijd zijn hulptroepen gearriveerd.

Welke voordelen biedt mistbeveiliging?

Een bijkomend voordeel is dat mistbeveiliging een preventieve werking heeft. Criminelen denken namelijk wel twee keer na, voordat ze een pand met mistbeveiliging betreden. Zij weten namelijk net zo goed als u en wij, dat niemand het wint van de dikke mistwolk. Zij kiezen liever voor een makkelijker doelwit en zullen uw pand sneller overslaan. Bovendien voorkomt mist dat de situatie verder uit de hand loopt en er meer schade aan het pand wordt aangebracht, want de inbreker kan niet anders dan opgeven.

Verschillende soorten mistbeveiliging

Wij bieden diverse soorten mistbeveiliging. Van beveiliging van compacte ruimtes tot 100m3 tot wel 3.500m3. Van kluis tot opslagloods, van vrachtwagen tot woning – mistbeveiliging is het antwoord. Naast mist leveren wij ook andersoortige beveiliging. Zo hebben wij alle kennis voor uw beveiligingsplan onder één dak. De kosten van uw beveiliging verschilt per situatie. Neemt u daarom contact met ons op voor beveiligingsadvies op maat.

WhatsApp WhatsApp voor meer info