+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl
Mini (tot 200m³)

DE BESTE BEVEILIGING VOOR RUIMTES TOT 200M³

Wilt u een woning, winkel of andere ruimte beveiligen, zonder veel geld kwijt te zijn aan bouwkundige maatregelen? Dan is de Mini Mistmachine precies wat u zoekt. Deze compacte mistmachine is eenvoudig te plaatsen en houdt inbrekers op afstand. Zodra een ongenodigde gast gedetecteerd wordt, wordt deze op afstand gehouden met een dikke mistwolk. Hij ziet geen handen voor ogen meer en zal vluchten. En uw bezittingen? Die blijven ongedeerd.

De Mini Mistmachine neemt minimale ruimte in beslag. Toch zijn de effecten groots. Met de waarschuwingssticker houdt u veel ongenodigde gasten al op afstand. Zelfs de meest doorgewinterde crimineel wint het niet van een mistmachine. En dat weet hij net zo goed als wij. Een enkeling zal een poging wagen en krijgt direct spijt. Het geavanceerde alarmsysteem detecteert ongenodigde gasten in een oogwenk en stuurt een seintje naar de mistmachine. Deze stoot in enkele seconden een gigantische mistwolk uit, waardoor de crimineel geen hand voor ogen meer ziet en zal afdruipen. Althans, mocht hij de kans krijgen, dan zal hij kunnen vluchten. In veel gevallen kan hij de uitgang niet meer vinden en komt hij vast te zitten. Appeltje eitje voor hulptroepen om de stakker dan te grijpen. Reken maar dat andere criminelen wel twee keer zullen nadenken, voor ze hun slag proberen te slaan op uw terrein.

ALGEMENE INFORMATIE

  • De mist is niet schadelijk
  • Geschikt voor ruimtes tot 200m3
  • Weegt 10 kg
  • Afmetingen 410 x 197 x 145 mm
  • Voldoet aan de Europese CE en EMC
  • Mistvloeistof is gecertificeerd als niet gevaarlijk
  • 2 jaar garantie

Meer informatie over deze mistmachine of advies over de juiste camerabeveiliging voor uw ruimte? Neem dan gerust contact met ons op en wij denken graag met u mee.

Vrijblijvend advies ontvangen?

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens:

T. +31 (0)85 – 760 42 47
M. +31 (0)6 – 525 760 69
E. advies@camerabeveiliging.nl

 

WhatsApp WhatsApp voor meer info