+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl
Mobile (tot 150m³)

De meest geavanceerde beveiliging voor uw transport

De Mobile mistgenerator is uitstekend voor de mobiele beveiliging van diverse voertuigen, zoals vrachtwagens, vrachtschepen of containers. Het model is zo compact, dat deze overal mee naartoe reist. De volledig op batterij werkende machine is precies wat u nodig hebt om een waardevolle vracht uit de handen van misdadigers te houden.

De Mobile mistgenerator is onze snelst werkende machine en werkt bovendien volledig op batterij. Daardoor is hij ideaal voor de beveiliging van ruimtes waar geen netvoeding aanwezig is. Denkt u hierbij aan bouwplaatsen, tijdelijke opslagruimtes, gepantserde busjes, jachtschepen en containers. Ook wanneer u stroom wilt besparen is de Mobile perfect omdat hij volledig op batterij werkt.

U plaatst de Mobile eenvoudig weg in een hoekje van de ruimte. Hij mag dan klein van stuk zijn, maar hij vormt een enorme verrassing voor inbrekers. Een ongenodigde gast wordt direct gedetecteerd en tegengehouden met een enorme mistwolk, waardoor hij geen hand voor ogen meer ziet. Inbrekers raken gedesoriënteerd en hebben nog maar één pad te kiezen: het hazenpad.

ALGEMENE INFORMATIE

  • De mist is onschadelijk
  • De Mobile is geschikt voor ruimtes tot 750m3
  • Ruim 3 maanden zonder stroom
  • Gewicht: 5 kg
  • Afmetingen: 25 x 15 x 16 cm
  • Europese CE en EMC regelgeving
  • 2 jaar garantie

Meer informatie nodig over de Mobile? Of heeft u een andere vraag over specifieke beveiliging. Neemt u gerust contact met ons op, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Vrijblijvend advies ontvangen?

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens:

T. +31 (0)85 – 760 42 47
M. +31 (0)6 – 525 760 69
E. advies@camerabeveiliging.nl

 

WhatsApp WhatsApp voor meer info