+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Live view camerabeveiliging: Altijd op de hoogte

Met de nieuwste technologie bent u ieder moment van de dag verzekerd van de beste beveiliging. Als er voorheen een melding bij de meldkamer binnenkwam, moest iemand eerst naar de betreffende plek om te beoordelen of het geen loze melding betrof. Dit is verleden tijd met de komst van live view camerabeveiliging. Hiermee kan de meldkamer bij een melding direct via camerabeveiliging meekijken over de schouder van de klant, de situatie inschatten en eventueel de politie alarmeren. Zo bent u altijd verzekerd van optimale beveiliging.

live view camerabeveiliging

LIVE VIEW CAMERABEVEILIGING

Met deze nieuwste technologie zijn twee typen overval meldingen mogelijk, namelijk het normale overval alarm en het preventieve overval alarm.

 1. Regulier overval alarm

Zodra een melding van een overval binnenkomt bij de meldkamer, wordt direct de politie gebeld. Op datzelfde moment wordt een live view video geactiveerd. De politie kan direct over de schouder meekijken en ingrijpen in het geval van een dreigende situatie.

Bij particulieren wordt de melding via videobeelden eerst gecheckt door de meldkamer. Wanneer er een loze melding wordt gemaakt, wordt er contact met de eigenaar opgenomen. Bij een daadwerkelijke melding wordt de politie gecontacteerd en live view geactiveerd.

 2. Preventief overval alarm

Naast het normale overval alarm, is het ook mogelijk om een preventief alarm in te stellen. Dit is met name voor winkeliers handig. Bijvoorbeeld tijdens de feestdagen of andere drukke periodes. Dit preventieve alarm wordt gebruikt als de klant vermoedt dat er een overval gaat plaatsvinden. Op het moment van dreiging drukt de klant op de overvalknop en komt de melding direct bij de meldkamer binnen en wordt live view geactiveerd. Dreigt de situatie inderdaad uit de hand te lopen, dan kan direct actie ondernomen worden. De centralist blijft net zolang meekijken tot de klant aangeeft dat het niet meer nodig is. Wel zo’n veilig gevoel, nietwaar?

WEL ZO’N VEILIG GEVOEL

Zeker tijdens drukke periodes is het fijn als iemand over je schouder meekijkt. Zo kunnen winkeliers ook aangeven graag toezicht te hebben op een bepaald moment. Bijvoorbeeld wanneer hij of zij de winkel afsluit en met cash geld op zak loopt. De meldkamer kan meekijken met de situatie en direct ingrijpen als deze uit de hand dreigt te lopen. Hiermee wordt niet alleen escalatie voorkomen, maar geeft het de winkelier ook een veilig gevoel.

BESPAAR OP UW KOSTEN

Naast veiligheid werkt Live View Camerabeveiliging ook kostenbesparend. Verzekeringen kunnen bij sommige ondernemers eisen dat er een beveiligingsdienst in de arm genomen wordt. Bijvoorbeeld als het gaat om waardevolle voorraden. De kosten van een beveiligingsdienst kunnen flink oplopen wanneer ’s nachts een melding gemaakt wordt en iemand van de beveiligingsdienst naar de locatie moet om de situatie in te schatten. Met de komst van Live View Camerabeveiliging kan direct een inschatting gemaakt worden op basis van de videobeelden en kan de politie het stokje snel overnemen bij een dreigende situatie.

Meer informatie over Live View camerabeveiliging of andersoortige beveiliging? Neem gerust contact met ons op voor een beveiligingsplan op maat. Beveiliging is maatwerk en iedere situatie vraag om een andere aanpak. Wij helpen u graag verder.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info