+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Camerabeveiliging en mist in filialen supermarkt Jan Linders

Winkeliers nemen regelmatig contact met ons op met een beveiligingsprobleem. Ze worden geteisterd door inbrekers die het voorzien hebben op hun winkelvoorraad. Vaak gaat het om een kleine buit, zoals tabak en sigaretten. Toch is de ravage die achterblijft enorm en de kosten vaak niet te overzien voor winkeliers. Wij bieden de oplossing, namelijk camerabeveiliging in combinatie met mist. Hierdoor wordt een inbreker tijdig gesignaleerd en wordt de hele winkelruimte in een dikke mistwolk gezet. Hierdoor ziet een inbreker geen hand voor ogen meer en blijft uw winkelvoorraad ongedeerd.

camerabeveiliging

SUPERMARKT JAN LINDERS

Zo ook werden de supermarkten van Jan Linders geteisterd door criminelen. Ze hebben het voorzien op de tabaksvoorraad en deinzen niet terug om grote schade aan te brengen aan het pand. De kosten voor Jan Linders bleven oplopen en het kon zo niet langer. De oplossing die wij bieden is simpel en is duurzamer dan bouwkundige maatregelen aan het winkelpand. Ter oplossing hebben wij in één filiaal een combinatiesysteem van camerabeveiliging en mist geïnstalleerd. Dit bleek zo’n doorslaand succes, dat Jan Linders besloot alle 61 filialen te voorzien van dezelfde beveiliging.

CAMERABEVEILIGING EN MIST

De werking van camerabeveiliging in combinatie met mist is helder. Zodra het alarmsysteem ongenodigde gasten detecteert, wordt het systeem geactiveerd. Binnen enkele seconden staat de hele ruimte in een dikke mistwolk. De dief ziet geen hand voor ogen meer en wil vluchten, maar komt vast te zitten vanwege de dikke mist. Gedesoriënteerd moet hij wachten tot de mist is gaan liggen. Inmiddels hebben hulptroepen de tijd om te arriveren en de dief te pakken. En uw voorraad? Die blijft volledig ongedeerd.

 MEER WETEN OVER CAMERABEVEILIGING?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Camerabeveiliging in combinatie met mist? We denken graag met u mee over de mogelijkheden. Beveiliging is maatwerk en iedere situatie vraagt om een andere aanpak. Onze kundige installateurs hebben veel ervaring met beveiligingsvraagstukken en denken graag mee over een persoonlijk beveiligingsplan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info