+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

In totaal 36.134 beveiligingscamera’s in Noord-Brabant

Veel beveiligingcamera’s om je heen. De één vindt het een veilig gevoel, de ander moet er niets van weten. Mensen in de laatste categorie kunnen beter ver uit de buurt van Den Bosch blijven, want daar zijn de meeste beveiligingscamera’s van heel Noord-Brabant te vinden. In totaal zijn er 36.134 geregistreerde beveiligingscamera’s in de Zuidelijke provincie te vinden. Dat is één camera op 70 inwoners.

Beveiligingscamera's

BEVEILIGINGSCAMERA’S IN NOORD-BRABANT

Dat bleek uit een telling van de politie. Die maakt gebruik van geregistreerde beveiligings camera’s van de overheid, bedrijven en particulieren om misdrijven op te sporen. Eerder bleek al dat de helft van de beveiligingscamera’s in Nederland door foutieve montage onbruikbaar zijn voor de politie.

Van alle 62 Brabantse gemeenten staat Den Bosch met stipt op nummer één. In de hoofdstad staan 5.482 beveiligingscamera’s geregistreerd. Eindhoven valt in de telling op de tweede plaats, met 3.478 beveiligings camera’s. Tot slot maakt Helmond de top drie compleet met 2.805 camera’s. 

Leuk feitje: van alle Brabantse gemeenten heeft Velthoven het grootste aantal camera’s per inwoners. Per 10.000 inwoners telt de gemeente namelijk 379 beveiligingscamera’s. Terwijl dat er in Den Bosch 356 zijn en in Helmond 306. 

BEVEILIGINGSADVIES OP MAAT

Wilt u informatie over camerabeveiliging of andere beveiliging? Naast beveiligingscamera’s leveren wij ook andersoortige beveiliging. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk beveiligingsplan. Beveiliging is maatwerk. Elke situatie vraagt om een andere aanpak. Neem contact op voor de mogelijkheden, wij denken graag met u mee.

Bron: Indebuurt.nl

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info