+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Uw woning bewaken als u voor een langere tijd weg bent

Hoe kunt u uw woning het beste bewaken en beveiligen als u voor een langere periode weg bent? U wilt uw woning niet aantreffen in een staat welke wellicht voorkomen kon worden. Hieronder zijn enkele voorzorgsmaatregelen tegen een inbraak te lezen.

Buitenverlichting

Het is belangrijk om voldoende buitenverlichting rondom uw woning te hebben. Uiteraard willen inbrekers niet gezien worden. Zij zullen minder snel naar uw woning komen wanneer hier verlichting aanwezig is. Om energie te besparen kan er worden gekozen voor lampen welke werken op zonne-energie of lampen welke worden geactiveerd bij beweging. Daarnaast kan er een tijdslot op de lampen worden gezet waardoor ze vanzelf uit gaan. Hierdoor is uw woning kan u uw woning beter bewaken.

Woning bewaken

Spullen opbergen

Kostbare spullen van waarde zijn het doelwit van inbrekers. Het is dan ook nodig om deze te verbergen in huis of om deze goederen te bewaren in een kluis. Het is dan van belang de sleutel van de kluis goed te verstoppen. Mocht u geen kluis hebben zou u altijd de meest waardevolle spullen bij een familielid kunnen afgeven.

Sociale Media

Hoe leuk u het ook heeft tijdens uw vakantie, zorg ervoor dat uw plannen niet op sociale media platformen worden geplaatst en gedeeld. Wanneer u berichten plaatst over dat u ergens in een ver land bent kan het zijn dat een verkeerd persoon deze informatie ter beschikking krijgt. Diegene zou kunnen achterhalen waar u woont met de kennis dat hier niemand aanwezig is. 

Woning bewaken? Doe alles op slot

Voordat u de deur uit gaat is het belangrijk om alle sloten van ieder raam en elke deur nogmaals te checken. Wanneer er een raam of deur van het slot af is, maakt u het de inbrekers erg gemakkelijk. Zorg er daarnaast voor dat ook het gereedschap en ladders achter slot en grendel zitten zodat deze niet kunnen worden gebruikt om in uw woning in te breken. 

Wilt u informatie over het beveiligen van uw woning? Neem contact met ons op voor een vrijblijven advies.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info