+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

ColorVu-technologie van Hikvision

Heldere kleurenbeelden op elk moment van de dag

De ColorVu-technologie van Hikvision levert heldere en scherpe kleurenbeelden op. Deze technologie is ontworpen zodat deze kleurenbeelden ook in donkere scenario’s kunnen worden gemaakt. Hierdoor is het niet alleen overdag mogelijk om de opgenomen beelden terug te zien, maar ook ’s nachts. Door de ColorVu-technologie is er op ieder tijdstip elk detail van de camerabeelden te zien, zelfs in de totale duisternis.

Het probleem

Wanneer het donker is biedt dit een dekmantel voor inbraak, diefstal en andere misdaden. Misdadigers weten dat wanneer ze in de duisternis te werk gaan, de camerabeelden dusdanig weinig details vastleggen. 

Bij gebruik van conventionele camera’s met infraroodverlichting voor de bewaking in de nacht zijn mensen, objecten en voertuigen wazig en versmelten ze met de omgeving en achtergrond. Het gevolg hiervan is dat details op de camerabeelden niet goed te identificeren zijn. 

Het hebben van kleurgerelateerde informatie is cruciaal in veel scenario’s en van groot belang voor het analyseren van gegevens. Helaas gaan bij conventionele camera’s met infraroodverlichting belangrijke details verloren. Aangezien ze enkel zwart-witbeelden afgeven. Hierbij biedt de ColorVu-technologie een oplossing voor dit veel voorkomende probleem. 

Wat is de Hikvision ColorVu-technologie?

De doorbraak van twee specifieke hardware technologieën heet ervoor gezorgd dat het mogelijk is om details vast te leggen met een ColorVu-camera bij weinig licht. De hardware technologieën waar het hier om gaat zijn de geavanceerde lenzen en hoogwaardige sensoren. ColorVu-camera’s garanderen video’s met kleurrijke details wanneer u ze nodig heeft. Dit wordt mogelijk gemaakt door een combinatie tussen extra licht in een extreem donkere omgeving. 

Conventionele camera

Conventionele camera

ColorVu-technologie camera

ColorVu-camera

DE BELANGRIJKSTE VOORDELEN;

Betere visuele ervaring

Door het gebruik van de ColorVu-technologie stijgt de helderheid van het beeld enorm. Daarnaast worden (gekleurde) details duidelijker en hierdoor wordt er een realistischer beeld gecreëerd. 

Ultra High Definition

Door de hoge resolutie (4K) wordt ervoor gezorgd dat er specifieke details te zien zijn. Dit is vooral geschikt voor open en grote ruimtes.

True Color informatie

Door het gebruik van kleur en licht wordt er een precieze kleurweergave gegeven. Dit resulteert in uitstekende prestaties zowel overdag als ’s nachts. 

Wilt u meer weten over het gebruik van ColorVu-camera’s, of heeft u andere vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info