+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Camera beveiliging op de bouwplaats

Een bouwplaats is een plek waar mensen niet 24 uur per dag, 7 dagen in de week aanwezig is. Door het plaatsen van camera beveiliging op de bouwplaats bent u er in ieder geval zeker van dat er wel 24/7 toezicht is op de bouwplaats. Dit biedt een inzicht en hierdoor kunt u makkelijk meekijken wat er zich op de bouwplaats afspeelt. Dit voorkomt en verminderd diefstal, vernieling en vandalisme. Camerabeveiliging op de bouwplaats is een goede keuze omdat het kan voorkomen dat hier voor een lange tijd niemand aanwezig is. Bovendien is dit een plaats waar voor een enorme waarde aan gereedschap, materiaal en machines ligt. Echter omdat dit een plaats is waar voor lange tijd niemand aanwezig is, kunnen mensen hier ongezien rondlopen. 

Camera beveiliging op de bouwplaats

Aanwezigheid

Een bouwplaats trekt snel aandacht, juist door mensen die u hier niet wilt hebben rondlopen. Door het plaatsen van camerabeveiliging op de bouwplaats is er op ieder moment van de dag iemand aanwezig. Met de intelligente camera’s van nu kan er goed worden meegekeken en leveren de camera’s prachtig beeld. Mochten er personen rondlopen die hier niet horen kan er op tijd worden ingegrepen. De camera’s bieden perspectief in het identificeren van deze mensen omdat beelden in HD worden opgenomen en kunnen worden teruggekeken. Deze beelden kunnen direct naar de politie worden verstuurd, waardoor zij de daders sneller kunnen identificeren en opsporen. 

Professionaliteit op de werkvloer

Aangezien er op de bouwplaats een vermogen ligt aan gereedschap, materiaal en machines is het belangrijk dat hier zorgvuldig mee om wordt gegaan. Door de inzet van camera beveiliging op de bouwplaats kan hier toezicht op worden gehouden. Wanneer er iets kapot gaat en er wordt getwijfeld aan de manier waarop, kunnen beelden worden teruggekeken. Hierdoor kan er worden beoordeeld of het vanzelf ging of dat iemand er onzorgvuldig op een foute manier mee omging. Daarnaast zullen werklui zich professioneler opstellen omdat ze weten dat er mensen meekijken met de camera’s. 

Wilt u uw bouwplaats beveiligen door het plaatsen van camera beveiliging, maar weet u niet wat bij u past? U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies. Door ons ruime assortiment bieden wij een goede oplossing. 

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info