+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Cobrafrog Plus: geavanceerde mistgenerator en luchtreiniger in één

De Cobrafog Plus is het nieuwste en meest geavanceerde beveiligingssysteem op de markt dat twee functies combineert. Het tweevoudige systeem van Cobrafog Plus combineert anti-inbraak mogelijkheden met een schoonmaak functie. Op die manier slaat u twee vliegen in één klap. Terwijl uw woning, winkel of bedrijfsruimte beveiligd is van diefstal, blijft tegelijkertijd de ruimte schoon. De mistgenerator houdt dieven op afstand door een grote mistwolk uit te stoten bij activering, terwijl het systeem tegelijkertijd de lucht zuivert en ontsmet. Hoe dit precies werkt leest u hieronder.

Cobrafog Plus

COBRAFOG PLUS CLEANS, SANITIZES, PROTECTS

Het Cobrafog Plus systeem is veiliger dan ieder alarmsysteem. Bovendien is dit geavanceerde technologie naar schatting 1.700 keer efficienter is dan een normaal schoonmaaksysteem. De innovatieve formule is gebaseerd op alcohol, diproyleenglycool, water en quaternair ammoniumzout. In combinatie met de gepatenteerde mistbeveiliging is de Cobrafog Plus geschikt voor het schoonmaken, parfumeren en reinigen en de beveiliging van zowel professioneel als particulier gebruik. De reden dat het systeem naar schatting 1.700 keer efficienter werkt dan reguliere schoonmaaksystemen, heeft te maken met het formaat van de vernevelde druppels die het systeem uitstoot. Hierdoor worden ongewenste deeltjes uit de lucht gefilterd en naar beneden getrokken. Bovendien wordt ieder kiertje en gaatje bereikt door de mist voor een optimale reiniging en hygiëne. 

GEAVANCEERDE MISTBEVEILIGING

Bovendien presteert de Cobrafog Plus optimaal als het aankomt op beveiliging. Onze mistbeveiliging werkt altijd volgens de nieuwste en meest geavanceerde technologie. Zodra een inbreker of ongenodigde gast wordt gedetecteert, begint de mistgenerator met het uitstoten van een dikke mistwolk. Hierdoor ziet de dief geen hand voor ogen meer en is genoodzaakt te vluchten. Als hij geluk heeft, kan hij de uitgang nog vinden. Plots wordt zijn prioriteit veranderd – van uw bezittingen stelen, naar ontsnappen. Dit lijkt plots zo simpel niet meer, want hij wordt compleet gedesoriënteerd door de mist. En uw bezittingen? Die blijven ongedeerd. Wat een dief niet ziet, kan hij immers ook niet stelen. In de tijd dat de mist het zicht ontneemt en de inbreker probeert te ontsnappen, hebben hulptroepen tijd om te arriveren en de inbrekers op te pakken. Na enkele ogenblikken zal de mist weer zakken en geen sporen nalaten op uw bezittingen. Het zal zijn alsof er nooit iets voorgevallen is. 

Heeft u interesse in mistbeveiliging? Of bent u benieuwd wat mistbeveiliging of andersoortige beveiliging voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Iedere situatie is uniek, dus wij denken graag met u mee over een beveiligingsplan op maat.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info