+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Betere beveiliging voor supermarkten dankzij nieuwe plafondbeugel voor mistmachine

Speciaal voor de beveiliging van supermarkten ontwikkelden wij deze nieuwe plafondbeugel. Het fraaie design ondersteunt het design van de mistmachine, zonder afbreuk te doen aan het interieur van uw winkel. Bovendien maakt de 2,5e meter lange beugel het mogelijk om de mistmachine overal in uw winkel te plaatsen, zelfs indien u gebruik maakt van een systeemplafond. Op de foto’s is te zien dat het nu niet alleen meer mogelijk is om de mistmachine tegen een wand te plaatsen, maar ook in het midden van uw winkel! Zo kunt u de tabakshoek en/of pinautomaten in de winkel nóg beter beveiligen. Meer weten over de plafondbeugel? Lees hieronder meer of neem direct contact met ons op. 

betere beveiliging

BETERE BEVEILIGING DOOR BEUGEL VOOR SYSTEEMPLAFONDS

Supermarkten maken vaak gebruik van systeemplafonds. Met de komst van deze nieuwe plafondbeugel is het nu mogelijk om uw mistmachine vlak onder het plafond te hangen. Hiermee is de tabakshoek of pinautomaat in uw supermakt nog beter beveiligd. De witte mistmachine en plafondbeugel vallen weg in het interieur van uw winkel en doen daarmee geen afbreuk aan het interieur.

De plafondbeugel is speciaal ontwikkeld voor onze Piccolo, Forza en Media mistmachines en de kosten zijn € 350. Dit is inclusief montage. Wij adviseren u uiteraard over de beste locatie om de beugel en mistmachine te monteren. Voorheen was het enkel mogelijk om de mistmachine in de hoek van een winkel tegen een wand te plaatsen. Met de komst van de beugel kan de mistmachine nu nóg beter gepositioneerd worden.

VOORKOM EEN VOLGENDE PLOFKRAAK

Niet voor niets is het aantal inbraken op supermarkten in de laatste jaren flink gegroeid. Het is een makkelijke buit voor inbrekers. Erin, eruit met een mooie buit. Toch is de schade die zij vaak achterlaten niet te overzien voor winkeliers. Zelfs met een goede verzekering lopen de kosten gigantisch op. Een grote ergernis van veel winkeliers, aangezien de buit van inbrekers vaak niet eens opweegt tegen de enorme schade die ze achterlaten. Voorkom een (volgende) plofkraak met een mistmachine. Deze beschermt uw winkel en voorraad met gemak. Met de komst van mistbeveiliging is de oplossing daar en met deze nieuwe plafondbeugel wordt beveiliging nog verder geoptimaliseerd. De plafondbeugel is 2,5 meter lang, dus deze is gemakkelijk onder een systeemplafond te plaatsen. De mistmachines tackelen inbrekers op hun belangrijkste aspect tijdens een inbraak: hun zicht. Benieuwd hoe een mistmachine werkt? Dat leest u onder de foto.  

betere beveiliging

DE WERKING VAN EEN MISTMACHINE

Al velen winkeliers gingen u voor. Vraag vandaag nog de installatie van een mistmachine bij u in de zaak aan. Niet voor niets hebben wij al diverse supermarkten in ons klantenbestand. Mistmachines bieden niet alleen dé oplossing tegen ramkraken, ook zijn mistmachines extreem berucht onder criminelen. Zelfs zo berucht, dat zij uw winkel liever overslaan als ze zien dat deze beveiligd is met mist. Geen enkele crimineel is opgewassen tegen de dikke mistwolk die mistbeveiliging kan uitstoten. Zodra het alarm afgaat stoot de machine een dikke mistwolk uit. Zelfs iemand met uitstekend zicht ziet geen hand voor ogen meer. De dief raakt gedesoriënteerd en kan zijn buit niet meer zien en ook de uitgang niet meer vinden. Zijn enige optie is proberen te vluchten, maar ook dat wordt geen makkelijke opgave door de mist. Het enige dat de inbreker kan doen is wachten tot de mist weg is en dat duurt even, zodat hulptroepen kunnen arriveren. En uw voorraad? Die blijft 100% ongedeerd. De komst van de plafondbeugel maakt het nu bovendien mogelijk om de mistmachine op iedere plek in de winkel te hangen. Zo is uw winkel ten alle tijden voorzien van accurate beveiliging in iedere situatie.

Wilt u weten wat een mistmachine voor u kan betekenen? Dit type beveiliging is effectief voor zowel supermarkten als woonhuizen, bedrijventerreinen of grote opslagplaatsen. Ook is het mogelijk om uw magazijn of bevoorrading te beveiligen met mist. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info