+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Camera beveiliging voor op boten: voorkom diefstal en joyriding

Camera beveiliging voor op boten voorkomt diefstal, joyriding en andere ongewenste activiteiten. Je hebt op afstand zicht om zowel de boot als de omgeving goed in de gaten te houden. Bovendien kun je een melding krijgen als er iets aan de hand is, zelfs op het moment dat er geen wifi-verbinding beschikbaar is.

Goede camerabewaking voorkomt ongewenste activiteiten rond de boot waar je niet van op de hoogte bent. Je kunt in plaats daarvan gewoon meekijken en bijvoorbeeld iemand alarmeren als dat nodig is.

Als je ziet dat er iemand bij de boot is die daar niet hoort kun je uiteraard ook zelf actie ondernemen. Sommige systemen bieden de mogelijkheid tot interactie of het afspelen van een geluid. Dat schrikt een potentiële inbreker af, net als iemand die probeert de boot te stelen.  

Zicht op de boot en vanaf de boot

camera beveiliging voor op boten

Goede camera beveiliging voor op boten vraagt om een vakkundige installatie. Je wilt aan de ene kant namelijk de boot zelf in de gaten houden, terwijl je aan de andere kant ook de omgeving wilt zien.

Hoe voorkom je dat iemand ongemerkt bij de boot kan komen? Of dat iemand als een schim in de nacht verdwijnt zodra hij of zij de boot weer verlaat? Onze deskundige monteurs weten onder welke hoek ze de camera’s moeten plaatsen. Daarnaast kennen we de beste plekken, zowel op de boot als in de haven of bij een andere ligplaats.

Dus denk je aan een dome camera, een bullet camera of een andere CCTV camera specifiek voor de boot? Wij kennen de mogelijkheden om een boot of ander waardevol object of een voer- of vaartuig te beveiligen. Daarmee zorgen we ervoor dat altijd zichtbaar is wat er gebeurt, zelfs als je gewoon thuis of aan de andere kant van de wereld bent. 

3G- of 4G-verbinding: op afstand meekijken

We verzorgen de camera beveiliging én de installatie. Dat betekent dat we met je meedenken over de beste manier om de boot te beveiligen, door zowel de boot zelf als de omgeving goed in beeld te brengen.

Bovendien denken we mee over zowel de internetverbinding om mee te kijken als de stroomvoorziening:

  • Draadloze verbinding
    Een CCTV-camerasysteem kan beelden maken en die lokaal opslaan. Dat betekent helaas nog niet dat je ook de mogelijkheid hebt om op afstand mee te kijken. Er is een (mobiele) dataverbinding nodig om dit voor elkaar te krijgen. Wij adviseren oplossingen op basis van 3G- en 4G-verbindingen. Je hebt met een app op een smartphone of ander mobiel apparaat vervolgens de mogelijkheid om mee te kijken met de beelden. Bovendien kun je op die apparaten een melding ontvangen zodra er iets aan de hand is.
  • Stroomvoorziening
    Een ander belangrijk aspect bij camera beveiliging voor een boot is de stroomvoorziening. Terwijl je vaart en de motor draait is er natuurlijk stroom beschikbaar. Op de momenten dat je de boot niet gebruikt zal je gebruik moeten maken van een accu of een stroomaansluiting in bijvoorbeeld de haven. Daar houden we rekening mee bij het adviseren van een camerasysteem. Je kunt er daarom vanuit gaan dat de camera’s altijd werken, precies op de momenten dat het belangrijk is.

Aanschaf en installatie: deskundig advies

Goede camera beveiliging op de boot vraagt om de juiste camera’s. Die leggen vast wat er gebeurt of bieden de mogelijkheid om live mee te kijken zodra er wat aan de hand is.

Wij houden bij de keuze voor camera’s rekening met het feit dat een boot zich anders laat beveiligen dan een woning of een bedrijfspand. Het is niet zomaar mogelijk om een bullet-camera op te hangen. Een dome camera is in plaats daarvan al veel beter geschikt. Het is goed mogelijk om zo’n camera netjes weg te werken. Uiteraard zorgen we er aan de andere kant wel voor dat de camera duidelijk in beeld brengt wat er speelt.

Tijdens de installatie van camera’s op een boot of in de omgeving daarvan zorgen we ervoor dat alles goed in beeld is. Bovendien houden we rekening met de manier waarop je de beelden op een smartphone of andere monitor te zien krijgt. Zo zorgen we ervoor dat de beelden netjes in elkaar overlopen, bijvoorbeeld als je meerdere camera’s gebruikt om alles goed in beeld te brengen. 

Als je vragen hebt over de installatie van camera’s op een boot of schip helpen we je daar graag mee. We hebben ervaring met zowel kleine boten en sloepen als grotere jachten die vragen om deskundige camera beveiliging. Wil je zeker weten dat niets je zal ontgaan? Wij zorgen er met de beveiliging door camera’s voor dat je live mee kunt kijken en dat er achteraf altijd beelden in hoge kwaliteit beschikbaar zijn. 

Camera beveiliging op de boot

We leveren camera beveiliging en mistbeveiliging aan een groot aantal (grote) klanten. Dat doen we al meer dan 10 jaar, waardoor we weten wat er belangrijk is. We zijn op de hoogte van de meest innovatieve technologieën en werken slimme oplossingen uit voor uitdagende situaties.

Het maakt ons de specialist die je zoekt als je een boot wilt beveiligen met professionele camera’s. Wij weten wat er belangrijk is en hoe je voorkomt dat een inbreker de kans krijgt om ongemerkt jouw boot of jacht te betreden.

Gebruik onze camera beveiliging en deskundige installatie om de boot tot in de puntjes te beveiligen en bewaken. Voorkom dat er ongemerkt iemand op de boot kan komen, ook op het moment dat je zelf niet in de buurt aanwezig bent.

camera beveiliging voor op boten

Heb je vragen over de manier waarop we te werk gaan of wat er mogelijk is in jouw specifieke situatie? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.  

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info