+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Camera beveiliging in een loods: houdt het op afstand in de gaten

Goede camera beveiliging in een loods voorkomt inbraak, diefstal en stelend personeel. Zowel binnen als buiten is het belangrijk om de situatie goed in de gaten te houden. Wij bieden je de mogelijkheid om live mee te kijken en achteraf terug te kijken wat er is gebeurd.

Camerabewaking voorkomt dat er ongemerkt van alles kan gebeuren, bijvoorbeeld in een loods of magazijn. Het is een plek op een vaak afgelegen locatie, waardoor met name inbrekers er zoeken naar mogelijkheden. Zij proberen in te breken tijdens de nachtelijke uren of wandelen overdag ongemerkt naar binnen.

Zowel binnen als buiten brengt een loods risico’s met zich mee. Op afgelegen plekken is het belangrijk om de beide situaties goed in beeld te brengen. Met onze dome camera’s, bullet camera’s en de CCTV camera’s zorgen we voor een professioneel systeem dat helpt om alles goed in de gaten te houden.

Voorkom inbraak, diefstal en stelend personeel

Een loods kent een aantal typische zwakke plekken. Is er sprake van een grote roldeur en bijvoorbeeld een personeelsdeur? Inbrekers proberen via de personeelsdeur binnen te treden, waarna ze de roldeur gebruiken om makkelijk weg te komen. Het is belangrijk om de beide deuren goed te beveiligen met camera’s.

Dat geeft bovendien aan dat het risico zich in een loods niet alleen maar buiten bevindt. Ook op het moment dat er mensen binnen zijn is het belangrijk om daar de situatie goed in de gaten te houden. Inbrekers die hun weg naar binnen weten te vinden lopen daar alsnog tegen de lamp, bijvoorbeeld als ze de camera buiten hebben afgedekt. Zodra zij proberen via de roldeur naar buiten te komen ligt er opnieuw een kans om ze herkenbaar in beeld te brengen.

Stelend personeel

In de meeste bedrijven gaat het goed en de meeste medewerkers zullen geen waardevolle spullen stelen. Toch gaat het af en toe mis. Sommige medewerkers grijpen hun kans op het moment dat er even niemand kijkt. Ze nemen waardevolle spullen mee naar huis, waardoor de onderneming daar de dupe van wordt.

Onze camerasystemen voor camera beveiliging in een loods maken het mogelijk om achteraf terug te kijken wat er precies is gebeurd. Op het moment dat je twijfelt over een diefstal of andere problemen kun je voortaan gewoon zien wie welke rol speelde en wat er precies plaatsvond. 

Diefstal door werknemers

Afschrikwekkende werking

Onze CCTV camera’s, dome camera’s en bullet camera’s zijn goed geschikt voor gebruik in een loods. Sterker nog, onze monteurs hebben de kennis en ervaring om de camera’s op een vakkundige manier te installeren. We adviseren over de beste plaats en de ideale hoogte. Dat betekent dat je eventuele inbrekers of stelend personeel goed in beeld kunt brengen. 

Wist je bijvoorbeeld dat een camera niet te laag mag hangen, maar vooral ook niet te hoog? Daar zijn een paar belangrijke redenen voor:

  • Te laag
    Hangt de camera om de loods te beveiligen te laag? Een inbreker of iemand anders met kwaad in de zin kan er gewoon bij. Dat betekent dat die persoon de camera zal afdekken of zal vernielen, waardoor het niet meer lukt om op afstand mee te kijken. 
  • Te hoog
    Hangt de camera aan de andere kant te hoog? Een inbreker kan er niet bij. Aan de andere kant lukt het ook niet om een inbreker of iemand anders goed in beeld te brengen. Als de camera te hoog hangt zie je alleen de bovenkant van iemands hoofd, waardoor het onmogelijk is om te achterhalen om wie het gaat. 

Onze monteurs en installateurs hebben de kennis en ervaring om camera beveiliging in een loods op de juiste plek op te hangen. Uiteraard komen we een keer langs op locatie, waar we de situatie zo goed mogelijk beoordelen. Op basis van onze eigen observatie geven we aan wat de beste plek is om camera’s op te hangen.

Tip: is er een keer wat mis met de camera’s of lijken deze toch niet helemaal naar wens te werken? We komen langs of lossen het op afstand op. Zo zorgen we ervoor dat de camera beveiliging van de loods precies doet waarvoor die bedoeld is. 

Camera-oplossing op maat

Iedere situatie is anders, dus vraagt ook om een net wat andere oplossing. Merk je bijvoorbeeld dat in principe iedereen via de personeelsdeur naar binnen komt? En via de roldeur vertrekt? Het is goed mogelijk om daar rekening mee te houden binnen het camerasysteem.

Is er sprake van een doorgaande weg of gaat het juist om een meer afgelegen loods? We stemmen het gebruik van de camera’s erop af. We houden op die manier rekening met de privacywetgeving en zorgen er ondertussen voor dat je alles zo goed mogelijk in beeld kunt brengen.

Dankzij onze ervaring met winkelpanden, kantoorlocaties, woningen en bijvoorbeeld loodsen weten we wat er belangrijk is voor goede camera beveiliging. Wij zorgen ervoor dat er niemand ongemerkt naar binnen kan gaan of iets mee kan nemen. In plaats daarvan beschik je altijd over de beelden of kun je zelfs live meekijken, om meteen in actie te komen als dat nodig is. 

Camera beveiliging voor in loods

Camera beveiliging in een loods

Zoek je een specialist voor camera beveiliging in een loods? Wij kennen de camera’s die er beschikbaar zijn, weten waarvoor ze geschikt zijn en zorgen voor een specifieke toepassing zoals je die wilt.

Dus als je zoekt naar camera beveiliging voor professionele locaties kunnen we je daarover natuurlijk meer vertellen. Wij hebben de ervaring en de expertise. Bovendien leveren we camera beveiliging van de beste kwaliteit, dankzij de hoogwaardige merken waarmee we werken.

Maak je op dit moment al gebruik van camera beveiliging in een loods, maar ben je daar niet tevreden over? Als je zoekt naar hogere (beeld)kwaliteit, meer gebruiksgemak en bijvoorbeeld deskundig advies over de ideale plaatsing van camera’s horen we graag van je.

Neem contact met ons op, dan vertellen we je meer over de professionele mogelijkheden die we bieden.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info