+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Camera beveiliging voor ons nieuwe huis

De bewoonster wil haar huis voorzien van camera beveiliging

Camera beveiliging huis

Recent hebben wij een nieuw huis gekocht aan de dijk in Zwanenburg, het is een wat ouder huis waar wij nog het een en ander aan zullen gaan verbouwen. We waren al een tijdje op zoek naar een nieuwe woning, welke aan wat eisen moest voldoen en natuurlijk goed moest voelen. Zoals velen weten is het erg lastig op de woningmarkt op dit moment en als je interesse hebt in een huis moet je er direct bij zijn. Want welke camera beveiliging is goed voor mijn huis?

Deze woning kwam op ons pad en wij zijn direct gaan kijken. De woning voldoet aan alle wensen, er zijn genoeg slaapkamers, er is plek voor iedereen om zich af en toe terug te trekken van de rest of om gewoon te hangen met vrienden zonder dat andere daar last van hebben. Echter vooral belangrijk, er is een grote tuin op het zuiden, en als bonus is er zelfs een dakterras aanwezig. Dit was eigenlijk het eerste huis waarvan we na bezichtiging dachten, ja dit is leuk! Het betreft een dijkwoning, waarbij je binnenkomt in het woongedeelte, boven zijn 3 ruime slaapkamers en onder het woongedeelte is een groot souterrain. Vanuit het souterrain kom je in de grote tuin, welke ook via een achterom bereikbaar is. In de tuin zullen wij een zwembad gaan maken en in het souterrain zal een soort ontspanningsruimte komen waarbij je kunt denken aan een bar en een ruime zit hoek met een beamer in een groot scherm.  

Veiligheid

Veiligheid is voor ons ook belangrijk. Er is wel eens een keer in de buurt ingebroken, en daarom willen wij het huis voorzien van camera beveiliging. Als wij klaar zijn met de verbouwing en in de nieuwe woning gaan wonen hebben wij wel wat zicht problemen. Wanneer wij ons in het souterrain bevinden of in de tuin, hebben wij geen zicht op de boven zijde van ons huis, zo ook andersom, wanneer wij in het woongedeelte zijn hebben we geen uitzicht op de tuiningang. Als er boven wordt aangebeld en wij zijn beneden zou het fijn zijn als we kunnen zien wie er voor de deur staat via een beveiliging camera en een monitor. Om deze redenen kwamen wij op het idee om ons huis te laten beveiligen met camera beveiliging. Na wat zoekwerk op het internet kwamen we op de site van camerabeveiliging terecht en zijn in gesprek gegaan met Nadim Masri, de eigenaar van dit bedrijf.  

Het bedrijf camera beveiliging geeft advies

Nadim Masri is bij ons op bezoek geweest om de situatie te bekijken en goed aan te kunnen geven wat wij kunnen doen qua camera beveiliging en wat onze wensen zijn. 
Aan de voorkant van ons huis is een weg, deze kant zouden we willen bekijken op een beveiliging camera. Er is ook een pad langs het huis, via dit pad kom je op het dakterras gelegen bovenop het souterrain, dit gedeelte zouden we ook willen zien. Aan de achter zijde van de woning willen wij de tuin poort en het souterrain kunnen zien. Wij zouden graag twee monitoren willen, op het woongedeelte en in het souterrain, zodat wij vanaf beide plekken kunnen zien wie er voor de deur staat. Nadim heeft de situatie bekeken en een plan bedacht voor de camera beveiliging. Er zullen bij ons 4 beveiligingscamera’s geplaatst gaan worden aan de buiten kant van het huis. Eén bij de voordeur, één bij de zijpoort, één bij de achterpoort en één die de ingang van het souterrain bekijkt. Er zullen twee monitoren komen waarop we de beelden kunnen bekijken en een recorder zodat we eventueel als er iets is de beelden terug kunnen kijken.  

Wij hebben gekozen voor de VC325H, een mini kogeldome beveiliging camera met een dag en nacht functie, deze is in een metalen uitvoering en geschikt voor buiten. De beveilgingscamera’s worden geplaatst met een bijbehorende lasdoos, waardoor alles netjes is afgewerkt. We hebben daarbij gekozen voor een Hikvision Hybrid 8-kanaals recorder, zodat we eventueel in de toekomst nog kunnen uitbreiden met de camera’s. Verder krijgen we twee 22-inch monitoren om alle camera beelden goed te kunnen bekijken. Wij denken dat dit een goed compleet camera beveiliging plan is.

Camera beveiliging voor woonhuizen:

Vaak worden wij gevraagd om een woonhuis van camera beveiliging te voorzien.
Als we het hebben over een gemiddeld rijtjes huis hebben we het vaak over 4 beveiligingscamera’s.
Een beveiligingscamera om de voortuin in de gaten te houden en een beveiligingscamera om de achtertuin in de gaten te houden. We zouden dus kunnen denken om deze punten van camera beveiliging te voorzien.

Locatie camera beveiliging voor achterkant vide: Beveiligingscamera 1

Camera beveiliging huis

Met deze camera wordt de achterkant van de tuin in beeld gebracht. De camera kan tot het einde van de tuin kijken, de breedte kan ingesteld worden middels het objectief welke op de camera gemonteerd wordt.

In deze camera zit ook een Led licht gebouwd. Zodoende hoeft men niet bij te schijnen met een infraroodlicht. Hierdoor hoeven er geen extra infraroodlichten worden aangeschaft

Locatie camera beveiliging voor achterkant tuin: Beveiligingscamera 2

Camera beveiliging huis

Met deze beveiligingscamera kan de tuin voor de rest in de gaten houden worden.
Het camera beveiliging systeem heeft stukje intelligente software. Met deze software kan de erfgrens gemarkeerd worden.
Als een inbreker op dit stukje gebied zijn intrede doet dan kan er via een meldkamer direct ingekeken worden. De meldkamer kan dan direct de politie de juiste instructies meegeven, waardoor de pakkans wordt vergroot. De politie krijgt direct de instructie mee hoe de inbreker eruit ziet. Op deze manier is het camera beveiliging systeem dus ook een intelligent alarmsysteem. Daarnaast is er de mogelijkheid om via een app op je telefoon de camerabeelden direct te bekijken op je telefoon.

Locatie camera beveiliging voorkant huis en auto: Beveiligingscamera 3

Camera beveiliging huis


Met deze beveiligingscamera kun je de voorkant van het huis in de gaten houden.
De beveiligingscamera zal hier ook de erfgrens gaan bewaken. Wanneer een inbreker deze zone binnenkomt dan zal hier direct actie op ondernomen worden. De beveiligingscamera zal gespoten kunnen worden in elke RAL kleur die wenselijk is. Het camera beveiliging systeem wordt dan een eenheid met het huis. Er is geen storend karakter van een te opvallende camera.

Voor vragen naar de mogelijkheden staan we natuurlijk 24/7 paraat. Het nummer van camera beveiliging vindt u bij ons contact formulier.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info