+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Camera beveiliging tijdens vakantie: camera’s houden het thuis in de gaten

Camera beveiliging tijdens vakantie is fijn, Je wilt veilig op vakantie, terwijl je de situatie thuis goed in de gaten kunt houden. Hoe krijg je dat voor elkaar? Het is belangrijk om camerabewaking te laten installeren. De camera’s maken beelden van wat er gebeurt en bieden je de mogelijkheid om live mee te kijken als er wat aan de hand is.

Hoe kies je voor de juiste camera en wat is de beste manier om jouw woning goed in de gaten te houden als je zelf op vakantie gaat? Er zijn drie systemen beschikbaar, waarover we je graag adviseren. 

Wist je bijvoorbeeld dat sommige camera’s alleen filmen als er iets gebeurt? En dat de juiste installatie de beelden combineert tot één beeld dat je makkelijk kunt beoordelen. Wij begrijpen hoe belangrijk jij het vindt om zeker te weten dat er thuis niets aan de hand is. Zodat je met een gerust hart op vakantie kunt of een andere reis kunt maken.  

camera beveiliging tijdens vakantie

Camera’s voor buiten en binnen

De belangrijkste keuze voor camera’s maak je door deze buiten, binnen of beide op te laten hangen. Gaat het je om de situatie voor buiten of wil je ook binnen zeker weten dat er niets vreemds gebeurt? We schetsen je de mogelijkheden:

  • Camera’s voor buiten
    Met de camera’s voor buiten zorg je ervoor dat je de toegang tot jouw woning in de gaten kunt houden als je op vakantie bent. Wat gebeurt er voor de deur, zowel overdag als ’s nachts? Staat er ineens iemand voor de deur of lijkt er iemand te posten? Als je een verdachte situatie ziet kun je de buren vragen om even een kijkje te gaan nemen. Of kun je de politie inschakelen, indien je de situatie echt niet vertrouwt.

Tip: met name ’s avonds en ’s nachts proberen inbrekers hun kans te slaan. Zorg er met de camera’s voor thuis dus voor dat je goed nachtzicht hebt. Of gebruik een felle (LED)lamp die inschakelt bij beweging. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden op dit gebied. 

  • Camera’s voor binnen
    Zouden de inbrekers binnendringen of laat je iemand de planten verzorgen? En ook wanneer de schoonmaker gewoon naar binnen kan is het fijn om daar de situatie goed in de gaten te kunnen houden. Gebruik camera’s voor binnen om terug te kijken wat er in de vakantieperiode gebeurde. Het helpt je na te gaan of er iets verdwenen is of wat er is gebeurd, als daar achteraf twijfel over ontstaat. 

Op afstand meekijken en terugkijken

Je kunt de camera beveiliging voor thuis en de vakantie op meerdere manieren gebruiken. Heel gebruikelijk is het bijvoorbeeld om op afstand mee te kunnen kijken. Wij adviseren een systeem met camera’s en een aansluiting op internet. Dat betekent dat je live de beelden kunt bekijken, zodat je ziet wat er op dat moment aan de hand is.

Dus ben je op een andere plek in Nederland, zit je net over de grens of helemaal aan de andere kant van de wereld? Zolang je een werkende internetverbinding hebt kun je meekijken met wat de camera’s op dat moment vastleggen. En twijfel je of je alles goed hebt afgesloten en hebt achtergelaten? Je kunt meekijken met de beelden, om zeker te weten dat er op dat moment niets vreemds gebeurt.

Is er een keer wat gebeurd en wil je dat tot in detail na kunnen kijken? De camera beveiliging om veilig op vakantie te gaan biedt natuurlijk de mogelijkheid om de beelden later nog eens te bekijken. Dat betekent dat je zelf terug kunt zien wat er gebeurde. Of dat je de politie de beelden kunt aanbieden. Dit maakt het voor hen mogelijk makkelijker om de dader op te sporen.

camera beveiliging tijdens vakantie

Melding bij beweging

Professionele camera’s voor thuis garanderen dat jij met een gerust hart op vakantie kunt. Houd er rekening mee dat de camera’s op verschillende manieren werken, afhankelijk van wat jij belangrijk vindt.

Sommige camera’s filmen doorlopend en maken daarmee beelden van alles wat er gebeurt. Je kunt live meekijken of de beelden achteraf terugkijken. In beide gevallen is het belangrijk om vast te stellen op welke momenten er iets gebeurde, zodat je makkelijker uitkomt bij de beelden waar het om gaat.

Moderne camera’s geven een melding bij beweging. Dat betekent dat je precies weet op welk moment je moet kijken. De bewegingssensor van de camera’s genereert een melding, die je ook aan de andere kant van de wereld kunt krijgen.

Tip: wil je een melding krijgen op het moment dat er wat aan de hand is? Dat kan via internet of via een telefonische verbinding. Dus wil je een SMS krijgen in plaats van een pushbericht? Wij adviseren je graag over de beste manier om een melding te ontvangen als er iets aan de hand is. Dat kan ook op het moment dat je geen internetverbinding hebt.

Veilig op vakantie met camera beveiliging

Je wilt graag veilig op vakantie, dus dat vraagt om goede camera beveiliging. Wij hebben de expertise en ervaring die je zoekt, zodat we daarover goed met je mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld gebruik maken van onopvallende dome camera’s? Gaat het je om een bullet camera die je juist duidelijk kunt laten zien om inbrekers af te schrikken? We adviseren je in de beide gevallen graag over de moderne modellen die de beste beeldkwaliteit realiseren.

Onze CCTV camera’s houden de situatie thuis goed in de gaten, zodat jij ondertussen heerlijk ontspannen op vakantie kunt. Het garandeert dat je precies weet wat er gebeurt, zonder dat je zelf aanwezig hoeft te zijn. Daarnaast kun je achteraf terugkijken wat er heeft plaatsgevonden, bijvoorbeeld om na te gaan waarom er iets uit de tuin verdwenen is en hoe de politie op zoek kan gaan naar de dader.

Heb je vragen over de manier waarop we te werk gaan of wat er mogelijk is in jouw specifieke situatie? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.  

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info