+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Camerabeveiliging op kantoor: voorkom indringers en diefstal

Goede camerabeveiliging op kantoor garandeert een veilige werkplek. Het voorkomt dat er ongemerkt iemand binnen kan dringen. Bovendien heb je zicht op wat er precies gebeurt. Of kijk je achteraf eenvoudig terug wat er gebeurde en wie er bijvoorbeeld probeerde iets mee te nemen.

Het kantoor moet een veilige plek zijn, waar iedereen zich thuis kan voelen. Daar kan camerabewaking aan bijdragen. Het voorkomt ongemerkt indringen, eventuele diefstal en andere problemen waar je normaal gesproken niets van zal zien.

Wij adviseren je graag over de beste camera’s, de installatie daarvan voor binnen en buiten en natuurlijk de privacywetgeving die er geldt. Dus wil je zeker weten dat dit goed geregeld is, bijvoorbeeld met een dome camera of een bullet camera? Wij hebben de ervaring die je zoekt met camera beveiliging op kantoor. Net als in winkels, bij andere bedrijven en bij particulieren thuis.  

Voorkom inbraak en diefstal

Cameratoezicht op kantoor levert een aantal belangrijke voordelen op. Het voorkomt inbraak en diefstal, en brengt duidelijk in beeld wat er gebeurt of wat er is gebeurd. Het neemt op die manier veel onduidelijkheid en onzekerheid weg.

 • Preventief tegen inbraak
  Inbrekers zoeken vaak de weg van de minste weerstand. Ze zoeken bijvoorbeeld bij kantoorpanden naar locaties die slecht zijn beveiligd. Met name op een bedrijventerrein is de beveiliging vaak zwak. Bovendien is er geen sociale controle buiten de kantooruren om. Dat betekent dat inbrekers er relatief makkelijk hun kans kunnen grijpen. Iets waar camerabeveiliging wat tegen kan doen. Het heeft een sterke preventieve werking, door duidelijk te laten zien dat het inbrekers niet zal lukken om er ongemerkt mee weg te komen. 
 • Beelden van eventuele diefstal
  Vindt er diefstal plaats? Zowel binnen als buiten is het met camerabewaking goed mogelijk om de situatie nauwlettend in de gaten te houden. Dat kan actief en live, net als achteraf door de beelden terug te kijken. Wij zorgen er in beide gevallen voor dat er beelden beschikbaar zijn van wat er is gebeurd.

Wil je de beveiliging op kantoor op peil brengen? Wij denken met je mee over de huidige situatie, de eventuele camera’s die je al hebt hangen en de beste methode om de beveiliging te verbeteren. Zo zorgen we ervoor dat je goed gebruik kunt maken van camerabeveiliging, op basis van de meest geschikte camera(’s). 

camera beveiliging op kantoor

Advies en installatie: de ideale camera

Wat is de ideale camera om de beveiliging op kantoor goed te organiseren? Verschillende situaties vragen om diverse camera’s. Daarom bieden we een paar verschillende mogelijkheden:

camera beveiliging inclusief installatie
 • Dome camera
  Een dome camera is een klein en compact model, dat met een brede kijk- en richthoek in verschillende richtingen beelden kan maken. De camera’s zijn goed geschikt voor verschillende situaties op kantoor. Ze voorkomen bovendien dat de camera’s (te) duidelijk in het zich moeten hangen.
  Let op: gebruik je cameratoezicht op kantoor? Het is voor de privacywetgeving belangrijk dat je bezoekers, medewerkers en anderen duidelijk aangeeft dat je camerabewaking gebruikt.  
 • Bullet camera
  De bullet camera is populair voor buiten. Het is een klassieke camera die onze specialisten goed positioneren. Ze brengen de situatie voor de deur of op een ander deel van het (kantoor)terrein voor je in beeld. Uiteraard zorgen we ervoor dat de beelden netjes in elkaar overlopen, zodat er één beeld ontstaat van wat er voor de deur of achter het kantoor gebeurt. 

We adviseren je zowel over de camera(’s) als de rest van het systeem dat je daarbij nodig hebt. Wil je op een monitor live naar de beelden kunnen kijken? Of vind je het belangrijk dat je de beelden bijvoorbeeld maximaal 4 weken kunt bewaren? Wij denken met je mee, adviseren je de mogelijkheden voor op kantoor en verzorgen graag de vakkundige installatie. 

Netjes volgens de privacywetgeving

Het is met name op kantoor belangrijk om netjes te voldoen aan de regels die er gelden op het gebied van privacy. Dus denk je aan camera beveiliging op kantoor? Houd er rekening mee dat het moet gaan om een gerechtvaardigd belang. Bovendien moet je aannemelijk maken dat het gebruik van camera’s noodzakelijk is, omdat je de beveiliging niet op een andere manier kunt realiseren.

Het is verder belangrijk om heel duidelijk aan te geven dat je gebruik maakt van camera’s. Aan de andere kant moeten medewerkers, bezoekers en andere aanwezigen het recht hebben om vergeten te kunnen worden en om in te zien op welke manier je de beelden gebruikt.

Wij zijn op de hoogte van de belangrijke privacyregels, de mogelijkheden met de specifieke camera’s en de beste manier om dit goed te organiseren. Dus wil je op kantoor zeker weten dat er niemand binnenkomt die geen toegang zou moeten hebben? Als je zoekt naar de beste manier om de situatie ’s avonds en ’s nachts in de gaten te houden helpen we je daar graag bij.

Wij hebben de expertise en ervaring, dankzij meerdere kantoorpanden waar we camera’s hebben geïnstalleerd. We zorgen ervoor dat goed in beeld is wat er precies gebeurt. En dat je achteraf na kunt gaan wat er gebeurd is, bijvoorbeeld als er een diefstal heeft plaatsgevonden en je die netjes wil (laten) oplossen. 

camera beveiliging op kantoor

Camera beveiliging op kantoor: voorkom indringers en diefstal

We zijn jouw specialisten in camera beveiliging op kantoor. Dankzij onze ervaring en expertise weten we wat er belangrijk is, waar je rekening mee moet houden en hoe je netjes voldoet aan bijvoorbeeld de privacywetgeving.

Wil je indringers buiten de deur houden, diefstal voorkomen of achteraf nagaan wat er is gebeurd en wie er iets probeerde te stelen? In dat geval is het een goed idee om gebruik te maken van onze dome camera’s, bullet camera’s en de andere CCTV-camera’s die er beschikbaar zijn. We laten je zien wat de beste keuze is, zodat je op kantoor alles in de gaten te houden.

Heb je vragen over de manier waarop we te werk gaan of wat er mogelijk is in jouw specifieke situatie? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.  

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info