+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Camera beveiliging? Met deze stickers werkt u conform AVG

Kiest u voor camera beveiliging, dan komt er meer bij kijken dan alleen het installeren van beveiligingscamera’s. Het uitkiezen van de juiste camera, het installeren hiervan en het eventuele onderhoud, daar helpen we u natuurlijk graag bij. Maar heeft u al eens nagedacht over de privacy van de personen die u filmt?

Met de nieuwe privacywet is dit zeker iets om goed op letten. We hebben het natuurlijk over de AVG, ofwel: Algemene Verordening Gegevensbescherming. Benieuwd naar de regels voor het ophangen van een camera? We leggen hier de regels en de AVG uit.

Stickers camera beveiliging

We zeiden het al: er komt meer bij kijken dan alleen het ophangen van je beveiligingscamera. Zo is het namelijk toegestaan om cameratoezicht rondom uw woning of bedrijfspand te gebruiken, maar u bent dan wel verplicht om dit aan te geven. Door middel van een sticker kunt u gemakkelijk aangeven dat u toezicht houdt met camera beveiliging.

Speciaal voor ondernemers hebben wij deze stickers ontworpen. Niet alleen hebben de stickers een preventieve werking, omdat personen weten dat zij gefilmd worden op uw terrein. Ook ontzorgen wij de ondernemer, door alle communicatie rondom de camera beveiliging te verzorgen. Zijn personen gefilmd door uw beveiligingscamera en hebben zij hier vragen over? Op onderstaande stickers staan onze gegevens vermeld. Personen kunnen contact opnemen met Camera Beveiliging, om vragen te stellen over de beelden en de privacywet. Zo past u camera beveiliging toe conform de AVG en hebben alle gefilmde personen een bron om contact mee op te nemen.

Bestel hier de stickers.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info