+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Camera beveiliging B.V. kiest voor Hikvision

Camera beveiliging  is een system integrator op het gebeid van elektronische beveiliging. Wij houden ons voornamelijk bezig met complete camerabeveiliging installaties. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in mistbeveiliging en de verzorging van complete alarmsystemen. Camera beveiliging is een bedrijf welke in Zwanenburg is gevestigd en bestaat al +- 10 jaar. Camera beveiliging wordt een steeds grotere trend in het straatbeeld bij woningen en/of bedrijven.

Waarom kiezen wij voor Hikvison als prefered supplier voor Camera beveiliging?

Verleden Hikvision

Hikvision is ontstaan in 2001 door Zhejiang HIK informatie technologie CO., LTD, met het hebben van een 51% aandeel en Gong Hongija met een 13,4% aandeel. Hikvision is een camera beveiliging specialist en heeft als kerntaak het ontwikkelen van camera beveiliging systemen.
8% van zijn jaarlijkse omzet wordt gebruikt voor het door ontwikkelen in R&D (Research & Development).
Het bedrijf heeft ongeveer 41.000 medewerkers in dienst. Hikvision is dus gespecialiseerd in IoT (Internet of Things) oplossingen voor de beveiliging camera markt.
Begin 2010 ging Hikvision naar de beurs, sindsdien staan ze genoteerd aan de Shenzhen Stock Exchange. In 2017 heeft Hikvision  een deal gesloten met computer vision technolgie van Movidius om hun camera beveiliging te mogen gebruiken. Het bedrijf levert camera beveiliging systemen over de gehele wereld en heeft wereldwijd meer dan 3.000 partners in 130 verschillende landen. Wereldwijd heeft Hikvision kantoren op 16 verschillende locaties. Het bedrijf groeit ieder jaar weer een stukje, zelfs dit jaar, ondanks de COVID-19 pandemie.

Hoe staat Hikvision in de wereldmarkt met hun camera beveiliging?

Sinds december 2017 maakte Hikvision ook deel uit van een bleu chip index van Shenzen Stock Exchange. Wat weer een afsplitsing is van de Shenzhen Stock Exchange. Eind 2019 stond Hikvision op de 799eplaats van Forbes Global 200. Deze lijst wordt jaarlijks gemaakt door Forbes, van alle beursgenoteerde bedrijven ter wereld. Hier wordt gekeken naar de verkoop, winst, activa en de marktwaarde. Als cameraleverancier was Hikvision de grootste. 

Wat doet Hikvision precies op het gebied van camera beveiliging?

De speler op dit moment voor beveiligingsproducten is Hikvision, ze bedenken en produceren alles zelf. De mogelijkheden op het gebied van camera beveiliging zijn enorm. Door de gehele Corona pandemie zijn er ook nieuwe mogelijkheden en technieken beschikbaar gekomen. Denk hierbij aan camera beveiliging die naast beelden opnemen ook de afstand tussen twee personen kan bepalen.
Zodoende kun je dus via je camera beveiliging systeem de 1,5 meter waarborgen.
Komen de 2 personen te dicht bij elkaar dan zal er een actie plaats gaan vinden. Deze actie kan een vooraf ingesproken audio bericht zijn maar deze personen kunnen ook live toegesproken worden.

Een andere techniek middels camera beveiliging is het tellen van het aantal personen in een ruimte.
De beveiligingscamera wordt dus als een soort tel systeem boven de entree deur geplaatst.
Zo kan precies geteld worden hoeveel klanten of personen een ruimte binnen komen. Is het maximaal aantal toegestane personen behaald dan kan er een melding komen. Onlangs is er ook een pilot gedraaid op een luchthaven met camera beveiliging. Deze beveiligingscamera heeft de mogelijkheid om de temperatuur van een persoon te meten bij binnenkomst van de luchthaven. Komt er een persoon met een te hoge temperatuur dan kan hem tijdig de toegang geweigerd worden.  

Hikvision heeft dus een breed scala aan beveiligingsproducten en staat niet stil. Naast de beveiligingsmarkt timmert Hikvison hard aan de spreekwoordelijke weg. Hierbij kun je denken aan smart home, auto elektronica en industriële toepassingen. Het assortiment van Hikvison is gericht op intelligentie voor de eindgebruiker. Dit zal leiden tot meer commercieel succes door een efficiëntere bedrijfsvoering.

Camera beveiliging voor de 1,5 M samenleving

Hikvison heeft een verschillende manieren gevonden om via camera beveiliging op een goede en verantwoorde manier de deuren te open voor de Retail sector. Belangrijkste is dat de manieren goed werken, betrouwbaar zijn en natuurlijk ook uitvoerbaar. De camera beveiliging techniek kan uitkomst bieden en verschillende factoren automatiseren en combineren. Met deze 1,5 meter techniek via camera beveiliging kunnen we nu en in de toekomst aan een veilige omgeving werken tijdens en na de “lockdown”. De belangrijkste mogelijkheden die we met camera beveiliging kunnen gaan doen zijn;

Temperatuur screening middels camera beveiliging

Dit Hikvision camera beveiliging systeem speciaal temperatuur screening oplossing is bedacht voor openbare ruimtes. Het systeem zal direct en snel kunnen herleiden wat de temperatuur(huid) van een persoon is. Zodoende kan er gezien worden of iemand mogelijk ziek is. Deze beveiligingscamera’s hebben meerdere mogelijkheden, we benoemen de meest gebuikte.

Camera beveiliging temperatuur screening

De aanpak met slimme techniek kan een beste keuze zijn als u dit vergelijkt met een fysiek persoon. Vroeg of laat zal de vermoeidheid toeslaan, een probleem wat u met een elektrische beveiligingscamera niet heeft.

 • Artificieel intelligence, zal ervoor gaan zorgen dat uw camera beveiliging enkel de huid temperatuur waarde zal registreren. Zodoende zult u ook veel minder valse alarmen krijgen. Enkel thermo beveiligingscamera’s dus.
 • Algoritme, de temperatuur van het lichaam wordt gecompenseerd met de omgeving en vervolgens ook de tussenliggende afstand. Zo zal de camera beveiliging een veel hogere nauwkeurigheid meten.
 • Temperatuur beveiliging technologie, deze wordt veelvuldig toegepast om temperatuur te checken. Deze technologie zal dus efficiënter verhoogde lichaamstemperatuur screenen dan met conventioneel apparatuur.

Overzicht camera beveiliging oplossingen:

Opstelling camera beveiliging

Mogelijkheid 1; Vaste opstelling

Bij deze opstelling wordt er een fysieke kabel gelegd tussen alle componenten die u ziet op de afbeelding. Er wordt een kabel gelegd tussen de beveiligingscamera, NVR recorder en Hik Central server. Deze temperatuur screening is uitermate geschikt voor de lange termijn 1,5 meter samenleving.

 • Het camera beveiliging systeem kan tot maximaal 30 personen tegelijkertijd screenen.
 • De beveiligingscamera kan de temperatuur van de huid binnen één seconde meten.
 • De nauwkeurigheid van de beveiligingscamera zit op +- 0,5 graden.
 • Dit kan zelfs opgerekt worden tot +- 0,3 graden met body calibratie.
opstelling camera beveiliging

Mogelijkheid 2; Draagbare beveiligingscamera

Als men draagbare beveiligingscamera’s wil gebruiken dan kunnen die veel sneller ingezet worden. Hetzelfde doel wordt bereikt.

 • Zeer goed te gebruiken voor “Hotspot check”.
 • Screening zonder personen te hoeven storen. Het hoeft enkel gericht te worden op de plek waarvan de temperatuur gemeten moet worden.
 • Meest effectief als de persoon 4 minuten in de ruimte staat.
Camera beveiliging temperatuur screening

Mogelijkheid 3; Camera beveiliging draadloos en mobiel

Deze mobiele camera’s kunnen worden gedragen door bewakers om een gebied te bewaken. Denk hierbij aan een controle bij een balie om binnen te komen.

 • Direct een temperatuurmeting met een druk op de knop.
 • Temperatuur opname zonder personen(klanten lastig te vallen)
 • Direct een opbrengt van +-0,5 graden.
opstelling camera beveiliging

Mogelijkheid 4: Visueel met digitale weergave

Middels camera beveiliging kan er op een snellere manier worden beveiligd bij de toegangspoort. De mogelijkheid is er om met de thermische techniek een combinatie te maken met de digitale box van Hikvision. Zo kan er een terminal aan worden gemaakt waar een temperatuurcheck gedaan wordt met een beveiligingscamera. Mensen die naar binnen willen komen, kunnen dan zelf hun temperatuur controleren via een beeldscherm. De beveiligingscamera zal dus controleren wie er met welke temperatuur naar binnen wil komen.

 • De temperatuur wordt op een monitor weergegeven.
 • Er wordt met de beveiligingscamera gebruik gemaakt van “Deep Learning Technology “.
 • De informatie welke verschijnt kan op verschillende manieren afgelezen worden (situatie afhankelijk).
 • De combinatie met medewerkers ter plaatse is natuurlijk het beste, deze personen kunnen het camera beveiliging concept beter helpen ondersteunen.
weergave camera beveiliging

Voor meer informatie en een passend advies neemt u hier vrijblijven contact met ons op.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info