+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Beveiligingsdrone patrouilleert rondom woning

Tijdens de techbeurs Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas is een revolutionaire beveiligingsdrone onthuld. Het nieuwste model op de markt heet de ‘Bee’. Wat de beveiligingsdrone zo bijzonder maakt, is dat deze patrouilleert rondom uw woning wanneer iemand het terrein betreedt. Kortom, hij houdt iedere centimeter van uw terrein nauwkeurig in de gaten, ook wanneer u zelf niet thuis bent. Wel zo’n veilig gevoel.

beveiligingsdrone

GEAVANCEERDE CAMERABEVEILIGING

Het systeem van de Bee werkt samen met sensoren die je rondom je huis plaatst. De sensoren doen eerst een nulmeting, waarna ze afwijkende bewegingen of geluiden direct opmerken. Bij afwijking wordt een signaal naar je smartphone verstuurd, waarna je de drone vanuit zijn oplaadstation kunt inschakelen. Die patrouilleert vervolgens naar de plek waar verdachte beweging of geluid gedetecteerd is. Vervolgens kun jij live beelden streamen vanaf je smartphone, tablet of computer. Ook wanneer je niet thuis bent, kun je dus precies zien wat er rondom je huis gebeurt.

De Bee maakt het mogelijk om elke centimeter van het terrein in een oogwenk in beeld te hebben. Zelfs als u zelf niet thuis bent. Als u op reis bent of ver van huis, heeft u binnen een oogwerk een beeld van het huis en welke indringers proberen in te breken. Mochten er vibraties of bewegingen gesignaleerd worden door de sensoren, dan is de Bee er binnen een mum van tijd bij om direct een beeld van de situatie door te geven. Een mogelijke indringer staat dan ook haarscherp op beeld en wordt direct doorgestuurd naar uw smartphone of tablet.

PRIJSKAARTJE 

Wie zijn huis onbeperkt wil beveiligen tegen inbraak van buitenaf, heeft wellicht interesse in deze geavanceerde beveiligingsdrone. Hoe fijn is het immers dat het huis in de gaten gehouden kan worden op afstand. Bovendien hoeft de drone alleen in actie te komen bij een melding. De sensoren zijn zeer duurzaam en gaan lang mee. Het beveiligingssysteem is dus niet zichtbaar voor inbrekers, maar wel degelijk aanwezig. Hoe u dit geavanceerde beveiligingsysteem aanschaft? Deze is momenteel nog niet op de markt, maar verschijnt naar schatting in 2020 nog. Voor € 9.000 wordt dit geavanceerde beveiligingssysteem bij u thuis geïnstalleerd en is uw huis verzekerd van de topbeveiliging van dit moment. 

Meer informatie over camerabeveiliging of andere beveiliging? Beveiliging is maatwerk en iedere situatie vraagt om een unieke aanpak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een beveiligingsplan op maat, dan bekijken we uw situatie.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info