+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Veiligheid op en rondom uw werkplek

Naast het hebben van een veilige werkomgeving is het ook belangrijk om de veiligheid rondom uw werkplek te waarborgen. Het is belangrijk om bedrijfsdata te beschermen en ervoor te zorgen dat er geen ongewenste gasten uw werkplek betreden. Juist in deze tijd, dat de technologie zo ver is, vinden datalekken meer dan ooit plaats. Daarnaast krijgt 40% van de ondernemers te maken met inbraak. Het is van belang om uw werkplek te beveiligen, hieronder zijn enkele tips te lezen over hoe u dat het beste kan doen.

Bewegingsdetectors en alarmsystemen

Indien uw werkplek toch wordt betreden door ongewenste gasten, is het belangrijk dat de meldkamer wordt gealarmeerd. Door het gebruik van bewegingsdetectoren en alarmsystemen zal er meteen een signaal uitgaan wanneer er iets mis is. De bewegingsdetectors zijn tegenwoordig zo afgestemd dat deze het verschil tussen een mens/voertuig en een klein dier kunnen zien. Dit zorgt ervoor dat de meeste loze alarmen worden voorkomen.

Beveiligingscamera’s om de veiligheid op uw werkplek te bewaren

Door het gebruik van beveiligingscamera’s kan er op elk moment van de dag worden gecontroleerd wat er op welke plek aan de hand is. Hierdoor is er beter zicht op de aanwezige personen in een ruimte. Bovendien leveren de beveiligingscamera’s ook een afschrik effect op. Hierdoor bewaart u de veiligheid op en rondom uw werkplek.

Voor informatie over de verschillende soorten beveiligingscamera’s, zie hier ons aanbod.

Toegangscontrolesysteem 

Wanneer er een toegangscontrolesysteem is op uw werkplek, schrikt dit automatisch al af. Daarnaast kan er precies worden gemeten wie er wanneer aanwezig is in het bedrijfspand. Het systeem kan variëren van een bemande controlepost tot een kleine receptie. 

Toegangspasjes

Om identiteitsfraude te voorkomen kan er gebruik worden gemaakt van toegangspasjes. Hierdoor wordt er gemakkelijk gecontroleerd wie er op welk moment de werkplek binnenkomt en verlaat. Belangrijk hierbij is dat er wel enkel mensen het gebouw in kunnen met een toegangspasje. Bijvoorbeeld door het plaatsen van poortjes. Het gaat hier om consequent controleren en dus niet over het houden van steekproeven. 

Veiligheid op je werkplek

Obstakels

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van slagbomen, toegangspoortjes en hekken worden ongewenste gasten buiten gehouden. Door deze obstakels wordt de ingang verspert en moet er persoonlijk toegang worden verkregen.

Wilt u meer weten over hoe u uw werkplek het beste kan beveiligen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info