+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Intelligente beveiligingscamera’s binnen de retail branche

Hetgeen een eigenaar van een winkel wil, is het in de gaten houden van zijn/haar winkel. Er zijn meer ogen nodig dan dat iemand daadwerkelijk heeft, want het is prettig om te zien hoe het er in de winkel aan toe gaat. Hoeveel mensen staan er in de rij bij de kassa en hoeveel mensen zijn er überhaupt in de winkel aanwezig? Intelligente beveiligingscamera’s kunnen hierbij helpen.

Intelligente beveiligingscamera’s 

Bij intelligente beveiligingscamera’s gaat het om meer dan enkel het opnemen van beelden. De beelden die door de camera’s worden opgenomen worden ook geïnterpreteerd. Aan de hand van een analytische software worden er analyses toegepast op deze beelden. Deze beelden analyseren de ruimte, hierdoor kan de camera bijvoorbeeld tellen hoeveel mensen er in een bepaalde ruimte aanwezig zijn.

Omgevingsinvloeden 

Het gebruik van intelligente beveiligingscamera’s is onafhankelijk van de invloeden vanuit de omgeving. De camera kan namelijk opereren onder een temperatuur van -30 tot 60 °C en tot een luchtvochtigheid van 95%. De camera kan zowel overdag als ’s nachts worden ingezet door de implementatie van een IR Cut Filter. Hierdoor levert de camera goede beelden tijdens elk deel van de dag.

Specificaties

Intelligente camera’s kunnen naast het leveren van beeld ingezet worden voor andere doeleinden. Intelligente camera’s analyseren en kunnen hiermee het aantal personen in een ruimte of het aantal voertuigen op een parkeerplaats tellen. Daarnaast kunnen intelligente camera’s worden ingezet voor het herkennen van nummerplaten, visuele sensornetwerk, automatische meldingen van verdacht gedrag en/of inbraken en de bewegingscontroles en verplaatsingen van personen en objecten. 

Bent u geïnteresseerd in een intelligente camera? U kunt contact opnemen met ons voor meer informatie en advies.

Intelligente beveiligingscamera's

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info