+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Camerabeveiliging toegepast om 1,5 meter afstand te meten

In tijden van Corona houden we ons plots bezig met zaken waar we een paar maanden geleden niet wakker van konden liggen. Eén daarvan is: houden mensen wel genoeg afstand van elkaar op openbare plekken? Denk aan winkelstraten, stations of parken. Omdat handhaving en politie niet genoeg ogen heeft om hierop toe te zien, kan camerabeveiliging hierbij helpen. Wij leveren software waarbij camerabeveiliging op openbare plekken wordt toegepast, om zo te meten of men zich wel aan de 1,5, meter afstand-regel houdt. Hoe dat precies werkt ziet en leest u hieronder.

 CAMERABEVEILIGING TOEGEPAST, MEET AFSTAND

In elke crisis worden originele oplossingen bedacht. Zo ook tijdens deze Coronacrisis. Lokale initiatieven om mensen te helpen schieten als paddenstoelen uit de grond. En ook op het gebied van technologie wordt. veel geinnoveerd. Zo ook op het gebied van Camerabeveiliging, waarmee veel meer mogelijk is dat u denkt! Zo leveren wij software voor camera’s in openbare plekken die afstand kunnen meten tussen mensen. Het is in deze tijd van uiterst belang dat men op openbare plekken afstand van elkaar houdt. Niet voor niets hamert de overheid continue op de 1,5 meter afstand-regel. Deze software meet precies de afstand tussen mensen. Als hier te weinig afstand tussen zit, geeft het systeem direct een melding. Dit is handig voor handhaving en politie om te zien op welke plekken extra surveillance nodig is. In onderstaande video kunt u zien hoe deze software precies werkt. Zoals u ziet geeft het systeem een cirkel weer om elke voorbijganger, met daarbij de afstand tussen andere voorbijgangers.

Naast deze software leveren wij ook camerabeveiliging waarmee de lichaamstemperatuur gemeten kan worden. Daarover leest u hier meer. 

Heeft u vragen over dergelijke camera beveiliging of andersoortige beveiliging? Naast camera’s leveren wij ook alarmsystemen en mistbeveiliging. Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag mee over de beste beveiliging voor uw situatie. 

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info