+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Camera beveiliging Juwelier, installatie

Een juwelier in Oud-Zuid, Amsterdam was nog voorzien van vijf analoge beveiligingscamera’s. Deze vijf analoge camera’s zijn vervangen voor vijf nieuwe beveiligingscamera’s. Deze investering in de camera beveiliging is gedaan door zowel de juwelier als de bovenbuurman van het pand. Zo hebben zij samen profijt van de nieuwe camera beveiliging die opgehangen en geïnstalleerd is.

De camera beveiliging heeft dus twee verschillende gebruikers. Er is ervoor gezorgd dat de bovenbuurman enkel de beelden ziet waar hij recht op heeft. De juwelier heeft toegang tot alle beelden omdat alle beelden van toepassing zijn voor hen.

Mogelijkheid koppelen meldkamer

Het is mogelijk om de camera beelden door te koppelen met de meldkamer. Dit heeft als voordeel dat er direct kan worden meegekeken vanuit de meldkamer wanneer er een alarm af gaat en er een verdacht beeld is gezien. Zo kan de meldkamer zien dat het een loos alarm is of direct in actie komen.

Foto’s camera beveiliging

Camera beveiliging juwelier
Camera beveiliging juwelier
Camera beveiliging juwelier

Wat maakt camera beveiliging succescol

Voor goede camerabewaking is meer nodig dan enkel de aanschaf van één of meerdere goede camera. Niet alleen zijn er vele soorten objecten, panden, tuinen e.d. maar er zijn ook verschillende eisen en wensen die aan camerabeveiliging worden gesteld. Wordt de camera ingezet om te kijken of er een auto op de oprit staat? Of moet met behulp van de camerabeelden achteraf een insluiper in een donkere tuin geïdentificeerd kunnen worden? Een vakman op het gebied van camerabewaking is opgeleid om de juiste camerakeuze maar ook de juiste montageplaats en kijkrichting te bepalen. Daarbij moet naast het technische aspect ook rekening gehouden worden met de wettelijke bepalingen rondom de camera beveiliging. Dat is mede een onderdeel van de opleiding die de camerabewaking vakman doorlopen heeft.

Voor een passend advies, of informatie kunt u contact met ons opnemen

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info