+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Thermal Bi-spectrum deep learning turret camera

Hieronder is een video te zien over de thermal Bi-spectrum deep learning turret camera

Het doel van deze Thermal Bi-spectrum deep learning turret camera is dus om problemen te detecteren voordat deze gebeuren, denk hierbij aan het detecteren van een eventuele brand omdat een keukenapparaat te warm wordt.

De voordelen van deze camera;

  • Er kan eerder gedetecteerd worden wanneer er mogelijk een brand ontstaat. Deze camera detecteert al voordat er brand is, in tegenstelling tot een rookmelder die pas afgaat als er al vuur is.
  • We kunnen deze inzetten bij warmtebron verplaatsing in de tuin. Een inbreker wordt dus gedetecteerd voordat deze het huis betreed, waardoor er een alarm afgaat en de meldkamer wordt gealarmeerd.
  • De meldkamer kan direct mee kijken bij een eerste detectie en het vergroot de pakkans tijdens een overval.
  • De ondernemer kan de investering zakelijk doen via de zaak en als hij nog een camera thuis zou willen plaatsen kan de recorder ook op de zaak opnemen.
Hier zie je dat de temperatuur gemeten wordt, waardoor er snel gedetecteerd kan worden dat een apparaat te warm wordt (Rechts). Links is een normale beveiligingscamera te zien, deze meet geen temperatuur en hier zal dus ook niets opvallen.
Hier zie je dat door het slechte weer en de regen de auto nog niet wordt gedetecteerd op een normale beveiligingscamera (rechts). Links is de auto vanaf het moment dat deze ook maar ietwat verschijnt in beeld al gedetecteerd. Slechte weersomstandigheden hebben dus geen invloed op de beelden.

Kosten thermal Bi-spectrum deep learning turret camera

thermal bi-spectrum deep learning turret camera

De kosten van deze camera zijn 550,00 euro excl. BTW.

Rechts is deze camera te zien.

Kijken met meldkamer, kosten per jaar:

1 camera tot en met 4 camera’s             325,00 euro per jaar

5 camera tot en met 8 camera’s             543,00 euro per jaar

9 camera’s tot en met 16 camera’s          975,00 euro per jaar

U heeft zelf invloed op deze kosten, u kunt er namelijk per camera zelf voor kiezen welke camera er gekoppeld wordt aan de meldkamer. U kunt er ook voor kiezen om er maar één te koppelen terwijl u meerdere camera’s heeft.

Live meekijken meldkamer

Gekoppeld met de overvalknop kan er vanuit de meldkamer live worden meegekeken met een bepaalde situatie. Bijvoorbeeld wanneer u in uw winkel staat en u vertrouwt niet wat er binnenkomt. Dan kan de overvalknop worden ingedrukt zodat de meldkamer live kan meekijken. Er wordt dan nog geen actie ondernomen. Wanneer ze vanuit de meldkamer zien dat er een gevaarlijke situatie ontstaat zal er actie worden ondernomen.

Wanneer u van tevoren weet dat er laat in de avond een transactie plaats vindt, kan er van tevoren met de meldkamer worden afgesproken dat zij live meekijken. Op het moment dat een situatie uit de hand loopt kan er wederom gelijk actie worden ondernomen.

Op onze website is veel informatie te vinden over de verschillende projecten en mogelijkheden. Wij helpen u graag mee te denken om de juiste keuze te maken. Voor vragen over ideeën, projecties of prijsvoorstellen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp voor meer info