+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Camerabeveiliging

De meest geavanceerde technologie tegen inbraak.

Camera’s
Recorders
Monitors
Smartphones
Bekabeling

Camera's

Recorders

Monitors

Smartphones

Bekabeling

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging is een begrip geworden in het dagelijkse leven. De tijd dat dit alleen was voorbehouden aan banken, tankstations en leden van het koninklijk huis ligt inmiddels al ruim achter ons. Camerabeveiliging heeft zijn intrede gedaan in grote bedrijven en instellingen en is daar niet meer weg te denken. Maar ook in het uitgaansleven zijn camera’s inmiddels een vertrouwde manier om toezicht te houden. Het zijn allang niet meer alleen vermogende bewoners van grote villa’s die camerabeveiliging toepassen. Ook kleine winkeliers maken er steeds meer gebruik van, maar ook particulieren plaatsen steeds vaker één of meerdere camera’s aan en om hun huis

Beveiliging is overal

De huidige generatie groeit op met camerabeveiliging. Als aan het eind van de vorige eeuw op een school camerabeveiliging werd ingevoerd, dan zorgde dat in veel gevallen voor onrust bij de ouders. Een school waar camerabeveiliging nodig is, daar moet wel iets goed fout mee zijn, zo werd vaak gedacht. Wie nu een brochure van een school bekijkt ziet dat camerabeveiliging juist als een pluspunt van de betreffende school wordt aangeprezen.

Camerabeveiliging voor iedereen

Toch is alleen de aanschaf van een camera en deze aan de muur schroeven nog niet voldoende om een goede vorm van camerabeveiliging te bereiken. Vergelijk het met de aanschaf van een professionele camera. Dit maakt van de koper nog geen vakfotograaf. Om vakfotograaf te worden moet een opleiding gevolgd worden. Datzelfde geldt voor een installateur van camerabeveiliging. Een camerabeveiliging vakman volgt na zijn technische opleiding een opleiding tot projecteringsdeskundige of installatiedeskundige en doet daarvoor examen.

professionele installateurs

Overweegt u om camerabeveiliging aan te schaffen? Dan is het sterk aan te raden uw licht op te steken bij een professionele installateur die. Ons personeel is gediplomeerd voor het ontwerpen en installeren van camerabeveiliging. Naast diverse soorten camerabeveiliging leveren wij ook andersoortige beveiliging. Zo hebben wij alle kennis voor uw beveiligingsplan onder één dak. De kosten van uw beveiliging verschilt per situatie. Neemt u daarom contact met ons op voor beveiligingsadvies op maat.

WhatsApp WhatsApp voor meer info