+31 (0)85 - 273 84 86 info@camerabeveiliging.nl

Camerabeveiliging garantie

Bij camerabeveiliging heeft u altijd één jaar garantie. Op alle aangeboden producten krijgt u op de levering één jaar garantie. Mocht u bereid zijn om vanaf de installatiedatum direct een onderhoudscontract te respecteren verschuift de garantieperiode van één naar twee jaar. Bij dit onderhoudscontract zal u 24/7 support ervaren bij onder andere het veiligstellen van camerabeelden. 

Onderhoud camerasystemen van belang

Het onderhouden van uw bewakingscamera’s en camerasystemen is ontzettend belangrijk. Door dit onderhoud worden stortingen verholpen voordat deze daadwerkelijk problemen veroorzaken. Tijdens het onderhoud worden de camera’s helemaal gecontroleerd en nagelopen, schoongemaakt en opnieuw ingericht. De verschillende soorten soft- en firmware van het gehele systeem worden nagelopen en up to date gemaakt. Wanneer er defecte materialen of onderdelen worden aangetroffen zullen deze vervangen worden. Door het onderhoud aan uw camerabewaking en -systeem bent u er 100% zeker van dat alles goed functioneert. Daarnaast kan een onderhoudscontract ook effect hebben op de geldigheid van verschillende veiligheidscertificaten.

Het is natuurlijk zonde wanneer u een mooi systeem heeft hangen en deze helemaal niet werkt. Bijvoorbeeld wanneer er een misdrijf of ongeval plaatsvindt en de politie wil de camerabeelden veilig stellen. Het is natuurlijk zonde dat op het moment dat er wordt teruggekeken blijkt dat er geen opname is, bijvoorbeeld door een kapotte harde schijf. Dan is dat ontzettend frustrerend omdat er dan een geheel camerasysteem hangt zonder functie. Dit is helaas een veelvoorkomende situatie en dit willen wij graag verhelpen. Juist op het moment dat het nodig is moet het ook 100% perfect werken. Met een onderhoudscontract voorkom je deze vervelende voorvallen en wordt uw garantie ook nog eens verlengd. 

Voorkomen van storingen in uw camerasysteem

Het komt veel voor dat mensen denken dat wanneer een camerasysteem is geïnstalleerd, deze eindeloos goed blijven werken. Echter is dit niet helemaal correct, een camerasysteem heeft zo op zijn tijd echt wel wat service nodig. Alhoewel een camerasysteem redelijk onderhoudsarm is is een check-up op zijn tijd essentieel. 

Naast de bewakingscamera zelf heeft ook de camerarecorder een check-up nodig. Deze trekt namelijk erg veel stof aan. Deze stof kan ervoor zorgen dat de warmte geïsoleerd wordt en de harde schijf niet kan afkoelen. Dit zal uiteindelijk leiden tot oververhitting van de harde schijf, waardoor deze kapot zal gaan.

De lenzen en behuizingen van de bewakingscamera’s moeten ook per toerbeurt worden schoongemaakt en afgesteld. Met name camera’s welke buiten hangen worden door de weersomstandigheden sneller vies.

Zowel het schoonmaken, repareren, updaten en bijstellen nemen wij op ons bij het afsluiten van een onderhoudscontract. Hierdoor voorkomt u problemen en bent u verzekerd van een werkend camerasysteem ten alle tijden. 

Voor meer informatie over een onderhoudscontract of voor andere vragen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via deze link of u kunt ons bereiken via de telefoon.

WhatsApp WhatsApp voor meer info